Δείτε 6 ονειρεμένα οχήματα που ανεβάζουν την «αντρική λίμπιντο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 10:08 Δείτε 6 ονειρεμένα οχήματα που ανεβάζουν την «αντρική λίμπιντο»
Αν έχετε πολύ cool φίλους και διαθέτετε και οι ίδιοι μια πολύ cool προσωπικότητα, τότε και τα μεταφορικά σας μέσα θα πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακά.
 
Εδώ είναι οι πιο «στυλάτες» μορφές προσωπικής μεταφοράς στην αγορά, αυτή τη στιγμή. Όταν κάνετε βόλτα με ένα από τα παρακάτω, όλοι θα σας θαυμάσουν.
 
Αυτοκίνητο: SCG 003
scg street legal better-a5cc1e42 web.png
 
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, με ένα σασί από ανθρακονήματα και μέγιστη ταχύτητα 125 mph. Είναι αρκετά ασφαλές. Δεν έχει πολύ χώρο στο πίσω μέρος για ψώνια.
 
Μοτοσικλέτα: Hubless Harley Bagger
hubless harley-88a63900 web
 
Χωρίς ακτίνες μπροστά και χωρίς ορατό τροχό στο πίσω μέρος, είναι σαν ένα hover-ποδήλατο από την ταινία «Return of the Jedi».
 
Ταχύπλοο: Aston Martin AM37
aston martin am37-45cac990 web
 
Θα μπορούσε να είναι το σκάφος του... Τζέιμς Μποντ.
 
Είναι η Aston Martin των θαλασσών.
 
Ελικόπτερο: Hirobo HX-1
silent helicopter-34c34fcc web
 
Η Hirobo είναι μια ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία μικρών τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων για μοντελιστές και χομπίστες. Πρόσφατα παρουσίασε το «λίγο» μεγαλύτερο πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο HX-1 το οποίο είναι ικανό να μεταφέρει έναν άνθρωπο στον αέρα με ταχύτητα έως 95 χλμ/ώρα και προσφέρει αυτονομία έως και 30 λεπτά.
 
Τζετ σκι: Kawasaki Jet Ski Ultra 310x SE
kawasaki jet ski-5531883c web
 
Το Kawasaki είναι ο δημιουργός του πρώτου Jet Ski και η πιο πρόσφατη έκδοση, είναι αρκετά cool. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει υψηλή βαθμολογία για τις επιδόσεις, την ταχύτητα και μέγιστη ταχύτητα που είναι 67 μίλια/ώρα.
 
Αεροσκάφος: Cobalt Co50 Valkyrie
cobalt valkyrie-3e652697 web.png
 
Τα περισσότερα αεροσκάφη μοιάζουν βαρετά, αλλά όχι και το Valkyrie Cobalt, που είναι εμπνευσμένο από μαχητικά αεροσκάφη. Το εσωτερικό του είναι αρκετά εντυπωσιακό, με χειροποίητα, δερμάτινα καθίσματα για τέσσερις επιβάτες και ένα θόλο τόσο μεγάλο που προσφέρει καταπληκτική θέα σε όσους βρίσκονται επί του σκάφους.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση