Κολλημένη με την Σαντορίνη η Ratajkowski

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 23:09 Κολλημένη με την Σαντορίνη η Ratajkowski

Συνεχίζει να γεμίζει το instagram με τις ελληνικές αλλά και τις δικές της ομορφιές

«Γκρέμισε» το instagram, ανεβάζοντας γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες στη Σαντορίνη και στη συνέχεια... μετακόμισε προσωρινά στην Κρήτη. Όμως η Emily Ratajkowski αποδεικνύει ότι έχει «φάει κόλλημα» με τη Σαντορίνη. 

Το πρώην κορίτσι της Disney και νυν hot στάρλετ του Χόλιγουντ, ξεκίνησε να διαφημίζει την Ελλάδα, ποστάροντας τις ομορφιές του νησιού, μαζί με τις δικές της, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε πανικό με μια γυμνή φωτογραφία της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αφού λοιπόν, έκανε ένα διάλειμμα, βουτώντας σαν... χίπισα στα νερά του Μπάλου, η 25χρονη καλλονή, ανέβασε τρεις φωτογραφίες, στο instagram της, ανεβάζοντας εκ νέου πυρετό στους follower της.

Εδικά στην τελευταία, αφήνει τη φαντασία, ανδρών και γυναικών να οργιάσει, καθώς, ολόγυμνη, με ένα λευκό μπουρνούζι να την τυλίγει, παίζει με το φακό, ένα λευκό τριαντάφυλλο και τη μαγευτική θέα, γνωρίζοντας ότι προκάλεσε και πάλι «σεισμό».



Γεγονός παραμένει πάντως πως ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του Χόλιγουντ επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, «κόλλησε», όπως εκατομμύρια άλλοι και φροντίζει να το διαφημίσει, με έναν από τους καλύτερους τρόπους!



Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι η Emily έχει 7,5 εκατ. Followers μόνο στο Instagram!




















protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση