Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ταξίδι στη Βιέννη και η φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 14:54 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ταξίδι στη Βιέννη και η φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Το φετινό καλοκαίρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου τα είχε όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το ξαφνικό τέλος της πρωινής εκπομπής του Mega βρήκε χρόνο για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να κάνει ταξίδια, μέχρι να ετοιμαστεί για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Έτσι, μετά τις βουτιές με τα αγόρια στα ελληνικά νησιά, έφυγε για λίγες μέρες στην Αυστρία και απόλαυσε τις βόλτες και τα μαγευτικά τοπία στη Βιέννη. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της από το ξεχωριστό tour που έκανε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές ξεγνοιασιάς.

Μαζί της φυσικά ήταν και ο αγαπημένος της Άλεξ Φρατζολίνι. Το ζευγάρι μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και μετά τις φωτογραφίες των παπαράτσι, ανέβασε και η Ντορέττα δειλά δειλά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με το αγόρι της.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση