Ακυρώνει εμφανίσεις ο Μπραντ Πιτ! "Έχω επικεντρωθεί στα οικογενειακά μου"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 11:51 Ακυρώνει εμφανίσεις ο Μπραντ Πιτ! "Έχω επικεντρωθεί στα οικογενειακά μου"
Λίγο καιρό μετά την απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο Μπραντ Πιτ ακυρώνει προγραμματισμένη εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας του Terrence Malick "Voyage of Time".
 
Με τον Brad Pitt να βρίσκεται στη μέση ενός δύσκολου διαζυγίου από την Angelina Jolie, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μην παραστεί στη σημερινή πρεμιέρα της ταινίας.
 
"Η ταινία του Terrence είναι μια απίστευτα όμορφη και μοναδικά βιωματική για παιδιά και οικογένειες που εξιστορεί τη γέννηση του χρόνου. Είμαι πολύ ευγνώμων να είμαι μέρος ενός τέτοιου συναρπαστικού και εκπαιδευτικού έργου, αλλά αυτή την περίοδο έχω επικεντρωθεί στα οικογενειακά μου και δεν θέλω να στραφεί η προσοχή σε εμένα και όχι σε αυτή την εξαιρετική ταινία που ενθαρρύνω όλους να δουν", επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.
 
Ενώ δεν αναμενόταν να δώσει συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ που είναι αφηγητής, όλοι περίμεναν να τον δουν να περπατήσει στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα. Έχουν περάσει όμως μόλις 30 ημέρες από την ημέρα (19 Σεπτεμβρίου) που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου και ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται εν μέσω ισχυρισμών περί λεκτικής και σωματικής κακοποίησης του γιου του Maddox.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση