Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Άλεξ Φρανζολίνι!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 15:58 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Άλεξ Φρανζολίνι!

Μπορεί να πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά της μετά το “κόψιμο” της εκπομπής της στο Mega, όμως η προσωπική της ζωή είναι στα καλύτερά της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει στο πλευρό της την οικογένειά της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές.

Η ηρεμία στη ζωή της δεν οφείλεται μόνο στους δύο γιους της που είναι ο έρωτάς της αλλά και στον σύντροφό της, Άλεξ Φρανζολίνι.

Ο ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονας – industrial designer στάθηκε στο πλευρό της στις τηλεοπτικές ανατροπές για τις οποίες μίλησε η Ντορέττα και στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Tatiana Live.

Ο Αλεξ έχει έρθει πολύ κοντά και με τους γιους της ηθοποιού και παρουσιάστριας. Έχει κάνει το πιο σημαντικό βήμα, όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret, εδώ και καιρό αφού έχει γνωρίσει τον Διονύση και τον Φίλιππο και έχει αναπτυχθεί συμπάθεια.

Κάτι που είναι πολύ ουσιαστικό για να προχωρήσει η σχέση τους αφού η Ντορέττα ήταν πάντα προσεκτική με το να γνωρίσει τους συντρόφους της στους γιους της. Ο Αλεξ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πηγαίνει συχνά στο σπίτι και και κάθονται όλοι μαζί ενώ έχουν πάει παρέα και στο γήπεδο.

Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι η Ντορέττα μιλάει πια ανοιχτά για τη σχέση της και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί, έχει κάνει πολλούς να μιλούν για κουφέτα μέσα στο 2017.


 


Προς το παρόν η ίδια, περιμένει να δρομολογηθούν οι τηλεοπτικές προτάσεις και να καταλήξει σε συμφωνία αλλά και την θεατρική της πρεμιέρα στην παράσταση "Οι από πάνω". Πρόσφατα, έγινε και η επίσημη φωτογράφιση για το έργο το οποίο θα ανέβει στο θέατρο Πειραιώς 131 από τέλη Οκτωβρίου.

Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση