Η συγκινητική επανασύνδεση του Τομ Κρουζ με την κόρη του μετά από 3 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 10:51 Η συγκινητική επανασύνδεση του Τομ Κρουζ με την κόρη του μετά από 3 χρόνια
Ο Τομ Κρουζ συνάντησε για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια την κόρη του Σούρι, και οι στιγμές ήταν συγκινητικές.
 
Ο 53χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, είχε κατηγορηθεί πως δεν τα πάει και τόσο καλά με τον ρόλο του πατέρα αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες είχε να δει την κόρη που έχει αποκτήσει με την Κέιτι Χολμς εδώ και 3 χρόνια. Δηλαδή σχεδόν όσο διάστημα έχουν πάρει διαζύγιο.  
 
 
Νέα δημοσιεύματα θέλουν την κατάσταση αυτή να έχει αλλάξει και τον Τομ Κρουζ να έχει αρχίσει να ξαναβλέπει την κόρη του. Ο λόγος που άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά και αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον ρόλο του πατέρα, λέγεται πως είναι ότι επιτέλους είναι καλά και στα προσωπικά του, αφού ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας όμορφης Βρετανίδας (τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα).
 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του InTouch Weekly, η Σούρι συναντήθηκε με τον μπαμπά της τον Ιούλιο υπό άκρα μυστικότητα και πέρασαν μαζί σχεδόν μία εβδομάδα. Οι στιγμές ανάμεσά τους ήταν συγκινητικές, αφού το κοριτσάκι που είχε να δει τον μπαμπά του πολύ καιρό, ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένο και δεν το έκρυβε.
 
Εξίσου ευτυχισμένος ήταν και ο Κρουζ, που αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί με τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.
 
 
Οι μόνοι που ήταν μαζί τους ήταν ένας σωματοφύλακας και η νταντά της μικρής. Μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε, πως η Σούρι είναι πολύ σημαντική για τον Τομ και σημαντικό κομμάτι της ζωής του.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση