Mariah Carey - James Parker: Χώρισαν στην Ελλάδα - Έχουν να μιλήσουν από τότε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 21:43 Mariah Carey - James Parker: Χώρισαν στην Ελλάδα - Έχουν να μιλήσουν από τότε

Αφορμή του χωρισμού ήταν ένας μεγάλος καυγάς που έγινε στο γιοτ του ζευγαριού - «Το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα, όταν ήταν στην Ελλάδα και έχουν να τα πουν από τότε», δήλωσε πηγή που γνωρίζει και τους δύο - Αιτία ένας χορευτής που ήρθε...κοντά με τη Mariah Carey

Πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι χώρισε η Mariah Carey με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, James Parker, έγινε πρωτοσέλιδο στα tabloids του πλανήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης καζίνο παράτησε τη διάσημη τραγουδίστρια, αλλά της επιτρέπει να κρατήσει το μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα ο λόγος του χωρισμού έχει να κάνει με το νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια. Ο Parker ήταν αντίθετος με την απόφασή της να συμμετέχει σε αυτό το σόου και κυρίως ήταν αντίθετος με το γεγονός ότι θα έβγαινε προς τα έξω η προσωπική τους ζωή. 

Σήμερα, το δίκτυο TMZ, υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του πως το διάσημο ζευγάρι χώρισε όσο βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα. Αφορμή του χωρισμού ήταν ένας μεγάλος καυγάς που έλαβε χώρα στο γιοτ του ζευγαριού και είχε να κάνει με έναν χορευτή της Mariah Carey, τον Bryan Tanaka, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τη τραγουδίστρια. Μάλιστα ο Αυστραλός επιχειρηματίας είχε απολύσει από το Caesar's Palace, στο οποίο εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, τον χορευτή.

H τραγουδίστρια με τον... αγαπημένο της χορευτή, Bryan Tanaka



«Το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα, όταν ήταν στην Ελλάδα και έχουν να τα πουν από τότε», δήλωσε πηγή που γνωρίζει και τους δύο στο δίκτυο ET, ενώ η πλευρά του επιχειρηματία υποστήριξε ότι οι δυο τους μένουν χωριστά προκειμένου να σκεφτούν και να ηρεμήσουν και ίσως λίγο αργότερα βγάλουν μαζί επίσημη ανακοίνωση με την απόφαση τους, ενώ διαψεύδει ότι τσακώθηκαν άσχημα στις διακοπές τους. Eπίσης, η πηγή υποστήριξε ότι ο λόγος δεν ήταν ούτε οι τεράστιες σπατάλες της τραγουδίστριας η οποία ξόδευε χιλιάδες δολάρια για εκείνη και τα παιδιά της. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η Μariah είχε βρει στο πρόσωπο του Parker τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητούσε.

Το παρακάτω βίντεο είναι από τις διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα. Τίποτα δεν προμύνηε ότι θα τσακωθούν άσχημα και θα χωρίσουν :

Mariah Carey και James Parker στη Μύκονο



Στην Ελλάδα ήταν μαζί και τα παιδιά της τραγουδίστριας



Το πανάκριβο μονόπετρο που της επέτρεψε να κρατήσει

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση