Η φωτo του Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του που ράγισε καρδιές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 10:23 Η φωτo του Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του που ράγισε καρδιές

«Την αγαπάς πραγματικά, λεπτή, χοντρή, νέα, ώριμη. Είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος Πιρς» ένα από τα σχόλια των συγκινημένων θαυμαστών του στο facebook...

Μετά από 15 χρόνια γάμου ο γόης του Χόλιγουντ Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έχει ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ τέσσερις φορές, αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θρυλικό ήρωα και την αδυναμία του στις γυναίκες.

Είναι φαν της οικογενειακής ζωής και δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένος με την σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ.

Συχνά, ανεβάζει φωτογραφίες μαζί με τη σύζυγό του στο facebook και δηλώνει δημόσια πόσο την αγαπά.

Πριν από λίγες μέρες, έκανε ακριβώς το ίδιο, ποστάροντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την κοινή ζωή τους γράφοντας στη λεζάντα: Σαν χθες.

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral με πάνω από 20.000 likes και άγγιξε τις καρδιές των θαυμαστών και κυρίως των θαυμάστριών του.

Διαβάστε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των followers του:

- Λατρεύω τον τρόπο που την κοιτάζεις και μιλάς για εκείνη.

- Είναι ωραίο να βλέπουμε ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ να παραμένει αγαπημένο μετά από τόσα χρόνια. Λατρεύω τον τρόπο την αγαπάς... είσαι πηγή έμπνευσης.. είναι τόσο τυχερή που σε έχει. Και εσύ εκείνη.

- Την αγαπάς πραγματικά, λεπτή, χοντρή, νέα, ώριμη. Είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος Πιρς!

-Το πιο σέξι πράγμα σε σένα είναι το πόσο αγαπάς τη γυναίκα σου!

- αυτό το ποστ είναι τόσο εκπληκτικό και συναρπαστικό. Υπέροχο και ζεστό. Συγχαρητήρια και στους δυο σας.

-Η αγάπη σας είναι πηγή έμπνευση και ένα σημάδι ελπίδας για όλους μας

- Αυτό το ποστ είναι ακόμα ένας λόγος που σας σέβομαι και σας θαυμάζω.

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Κέλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη στις συντεύξεις του με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος» είχε δηλώσει στον Independent τον περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα, και οι δυο τους έχουν ρυτίδες, ενώ η Κέλι έχει πάρει αρκετά κιλά όπως φαίνεται στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες. Oμως, εκείνος την αγαπά ακριβώς όπως είναι.

 

 

 

 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση