Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσές Σφαίρες: Εντυπωσίασε ο αγνώριστος Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό! [pics, vid]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 12:42 Χρυσές Σφαίρες: Εντυπωσίασε ο αγνώριστος Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό! [pics, vid]
Φαίνεται πως με τον καιρό ο Μπραντ Πιτ αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του μετά τον απρόσμενο χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Μετά από εμφανίσεις που είχαν προκαλέσει ανησυχία τους τελευταίους μήνες, ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε εντυπωσιακός στις Χρυσές Σφαίρες. Ο 53χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε εμφάνιση έκπληξη και εντυπωσίασε με την εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής.

Φυσικά και όλοι τον υποδέχτηκαν με θερμά χειροκροτήματα όταν εμφανίστηκε στη σκηνή, με τον φίλο του Matt Damon να τον ενθαρρύνει ιδιαίτερα βλέποντάς τον να επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε ένα βίντεο από το Moonlight που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Δράμα.

"Γεννήθηκε από το θάρρος μιας ομάδας ηθοποιών που ήταν πρόθυμοι να βγάλουν τις ψυχές τους και να εκφράσουν τον ανθρωπισμό τους μέσα από λάθη και παραπτώματα. Είναι η βαθιά πεποίθηση του Barry Jenkins πως όλοι στέκονται στο κατώφλι της αλλαγής και της συγχώρεσης και οφείλουμε να δείχνουμε μόνο αποδοχή και αγάπη στον εαυτό μας", τόνισε ο Μπραντ Πιτ.

Ο 53χρονος ηθοποιός βρίσκεται εν μέσω των εφιαλτικών μαχών με την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών. Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και ο Μπραντ Πιτ απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες κακοποίησης σε βάρος του γιου τους Maddox κατά τη διάρκεια πτήσης τον Σεπτέμβριο.

newsit.gr