Το σχόλιο του Μαυρίδη για την Τσικνοπέμπτη, οι αντιδράσεις και η νέα ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 09:56 Το σχόλιο του Μαυρίδη για την Τσικνοπέμπτη, οι αντιδράσεις και η νέα ανάρτηση

Ο tattoo artist εξηγεί τους λόγους που κατέβασε το ποστ στο Facebook

Ο Γιώργος Μαυρίδης που έγινε γνωστός μέσα από το «World Party», έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και είναι χορτοφάγος. Σε ανάρτησή του, εξέφρασε αναφέρθηκε στο έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

«Σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάποιος ανέβασε ένα λινκ και ζητάει υπογραφές για να σταματήσει το έθιμο μιας μικρής χώρας της Νότιας Ευρώπης, που οι κάτοικοι ψήνουν ζώα στο δρόμο για να "τσικνίσει" ο τόπος. Καλημέρα», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το συγκεκριμένο ποστ σβήστηκε, όπως ενημερώνει ο ίδιος με νέα του ανάρτηση, γιατί όπως εξηγεί δεν έδωσε τελικά καμία τροφή για σκέψη αλλά τροφή για να μαλώνουν χορτοφάγοι και παμφάγοι.

Δείτε τι έγραψε σε νεότερη ανάρτησή του:

«Το πρωινό ποστ γράφτηκε για να δώσει τροφή για σκέψη στον αναγνώστη του και να τον βάλει να αναρωτηθεί τις αιτίες, που τον ενοχλεί η θανάτωση ζώων σε μια άλλη πλευρά του πλανήτη μας εις το όνομα μιας παράδοσης (βλέπε σφαγή δελφινιών στην Δανία, Ιαπωνία η θανάτωση σκύλων στην Κίνα) αλλά δεν τον ενοχλεί η δική μας παράδοση, απλά επειδή αλλάζει η κατηγορία του ζώου και τόπος σφαγής του.

Το συγκεκριμένο ποστ σβήστηκε, γιατί απλά δεν έδωσε τελικά καμία τροφή για σκέψη, αλλά τροφή για να μαλώνουν χορτοφάγοι και παμφάγοι.

Απλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω να μαλώνουν μεταξύ τους άνθρωποι σε τούτη την χώρα και ειδικά κάτω από την δική μου σκέψη.

Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι γιατί πριν από λίγο με ενημέρωσαν ότι παίζει η είδηση σε όλα τα Site το τι έγραψα και ανάλογα με το πως βολεύει το καθένα το παρουσιάζουν και ανάλογα για να πουλήσουν την είδηση.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που για να πάρουν ένα "κλικ" το καλοκαίρι έβγαλαν την είδηση

"Ο Μαυρίδης στην φυλακή".

Την ώρα που απλά είχα επισκεφθεί μια φυλακή ανήλικων στον αλμυρό για να μιλήσω με τα παιδιά.

Μια πράξη που αν την είχε κάνει κάποιος άλλος σε παρόμοια θέση θα πήγαινε με κάμερες για να καταγράψει την κίνηση του.

Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκα να κάνω δηλώσεις και να δώσω συνεντεύξεις όταν έκανα τατουάζ για τα παιδιά.

Οι ίδιοι άνθρωποι που γράφουν ανακρίβειες για την προηγούμενη εκπομπή που έκανα και για τον τρόπο που σταμάτησε μόνο και μόνο για να με προκαλέσουν να βγω να μιλήσω.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που απλά αρνούμαι να δώσω συνέντευξη 1,5 χρόνο τώρα και μάλλον θα συνεχίσω για πολύ καιρό ακόμα...

Καλή συνέχεια σε όλους».

avruasd

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση