Πόσα κερδίζει σε κάθε live εμφάνισή της η Adele

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 10:59 Πόσα κερδίζει σε κάθε live εμφάνισή της η Adele

Φουσκωμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της τραγουδίστριας

Στα 625.000 δολάρια έφτανε η αμοιβή της Adele κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας της τον περασμένο χρόνο, καθιστώντας την μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας που έχει συστήσει με μοναδικό μέτοχο τον εαυτό της να έχει κέρδη περίπου 14,4 εκατ. δολαρίων.

Η τραγουδίστρια έκανε 107 εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Η ένωση των Μουσικών Βρετανικών Βραβείων τοποθετεί την σούπερ σταρ ανάμεσα στους πλουσιότερους μουσικούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Μαντόνα, του Μπρους Σπρίνγκστιν, των U2 και τους Rolling Stones.

Μία πηγή, όπως αναφέρει το Page Six, υποστηρίζει ότι τα κέρδη της Adele είναι εξωπραγματικά, με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη της παγκόσμια περιοδεία και εκτιμάει ότι αυτό το ποσό θα κινηθεί ακόμα πιο υψηλά τα επόμενα χρόνια.

Τώρα η Βρετανή τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την περιοδεία της στην Αυστραλία, όπου θα κάνει 11 εμφανίσεις αρχής γενομένης από το Περθ στις 28 Φεβρουαρίου και η ίδια πηγή εκτιμάει ότι τα κέρδη της Αντέλ θα εκτοξευτούν ακόμα περισσότερο.

Η φετινή της σεζόν θα κλείσει το καλοκαίρι στο Wembley Stadium του Λονδίνου, όπου θα εμφανιστεί για τέσσερα βράδια.

Η πιο κερδοφόρα περιοδεία ήταν αυτή των U2 που μεταξύ του 2009 και του 2011 απέφερε στο συγκρότημα περισσότερα από 738 εκατ. δολάρια, ενώ η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια μέχρι τώρα είναι η Μαντόνα που η αμοιβή της έφτασε τα 4,7 εκατ. δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της Sticky & Sweet Tour, που ήταν η 8η παγκόσμια περιοδεία της για την προώθηση του 11ου άλμπουμ της και η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2008.

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com