O Τούρκος καναλάρχης στη θέση του Τανιμανίδη στο Survivor - τι συνέβη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:47 O Τούρκος καναλάρχης στη θέση του Τανιμανίδη στο Survivor - τι συνέβη

Γιατί ο Toύρκος καναλάρχης, πήρε τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor;

Μία... έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, αντί για τον Σάκη Τανιμανίδη εμφανίστηκε κάποιος άλλος.

Πρόκειται για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι γνωστό στη χώρα μας ως Τούρκο καναλάρχη.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια μόνιμη αντικατάσταση, αλλά για προσωρινή αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί (Acun Ilıcalı), ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ανέλαβε προσωρινά τον ρόλο του παρουσιαστή, επειδή ο Τανιμανίδης χρειάστηκε να κάνει ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για προσωπική του υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος καναλάρχης απασχόλησε πριν από ένα χρόνο περίπου τα ελληνικά media, αφού σενάρια τον ήθελαν να εισβάλει στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, είχε συναντηθεί στο γήπεδο σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα - Τουρκία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, ο Ilıcalı  ήταν ο συμπαρουσιαστής του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ριάλιτι σόου Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, το οποίο είχε παρουσιάσει το Mega, πριν από αρκετά χρόνια.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor ο Τούρκος παρουσιαστής, παραγωγός και καναλάρχης μιλάει και σπαστά ελληνικά λέγοντας «καλημέρα μαχητές και διάσημοι».

 Δείτε το βίντεο.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση