Η Πίπα Μίντλετον εξουθενωμένη και άυπνη στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 10:39 Η Πίπα Μίντλετον εξουθενωμένη και άυπνη στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες [εικόνες]

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εθεάθησαν δύο μέρες μετά τον γάμο η Πίπα Μίντλετον και ο άντρας της Τζέιμς Μάθιου, με το ζευγάρι να μην έχει προλάβει να ξεκουραστεί από το γλέντι και τις ετοιμασίες του σχεδόν βασιλικού τους γάμου.

Οι νιόπαντροι έφτασαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ώστε από εκεί να πάνε με ιδιωτικό τζετ στο νησί του Μάρλον Μπράντο στην Γαλλική Πολυνησία για να περάσουν εκεί το ταξίδι του μέλιτός.

Φορώντας ένα τζιν και ένα λευκό σακάκι, η Πίπα Μίντλετον φαινόταν αρκετά κουρασμένη την ώρα που συζητούσε με τον σύζυγό της και ένα άτομο του προσωπικού. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως το ζευγάρι προσπέρασε την μεγάλη ουρά που υπήρχε, χωρίς να περιμένουν ούτε ένα λεπτό στην σειρά.

Οι δυο τους πάντως θα κάνουν ένα πολυτελέστατο ταξίδι του μέλιτος στο ιδιωτικό καταφύγιο του Μάρλον Μπράντο, όπου εκεί ήταν ο Ομπάμα πριν μερικούς μήνες, πληρώνοντας για κάθε νύχτα περίπου 3.500 ευρώ.


Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση