Ο Αμπράμοβιτς παντρεύτηκε μυστικά- Η 3η σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 14:08 Ο Αμπράμοβιτς παντρεύτηκε μυστικά- Η 3η σύζυγός του

Ο μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς και η συλλέκτρια έργων τέχνης Ντάσα Ζούκοβα, κατάφεραν να τους ξεγελάσουν όλους και να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε... Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Chelsea FC, Ρομάν Αμπράμοβιτς παντρεύτηκε μυστικά για τρίτη φορά εδώ και επτά χρόνια!

Ο 48χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που η περιουσία του υπολογίζεται στα 6,3 δισεκατομμύρια λίρες, συνάντησε την 33χρονη συλλέκτρια έργων τέχνης Ντάσα Ζούκοβα το 2005 και από πότε σε όλα τα δημοσιεύματα αναφέρεται ως η σύντροφός του. Τώρα όμως, η Μοσχοβίτισσα αρχισυντάκτρια του περιοδικού τέχνης και μόδας Garage επιβεβαίωσε σε συνέντευξη της ότι  παντρεύτηκαν πριν από λίγα χρόνια με μία μυστική τελετή. 

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος Τόνι Πέροτετ στο The Wall Street Journal Magazine , εκεί όπου φιλοξενήθηκε η συνέντευξη της Ντάσα, έκανε μία ξεκάθαρη αναφορά στο ζευγάρι και την κατάστασή της προσωπικής του ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, λέγοντας «είσαστε μαζί από το 2005 και παντρευτήκατε αργότερα, αποκτώντας και δυο παιδιά».Όλοι κατάλαβαν ότι αυτή η αναφορά είναι εγκεκριμένη από τη Ζούκοβα, η οποία όμως, δεν επιθυμούσε να σχολιάσει ή να απαντήσει κάτι περισσότερο. 

Η Ζούκοβα, μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, συνάντησε τον Αμπράμοβιτς στο πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας πατέρας της. Η Ντάσα είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αφού η επιστήμονας μητέρα της άφησε τον επιχειρηματία, όταν η κόρη της ήταν 3 χρόνων. Μητέρα και κόρη μετακόμισαν στην Αμερική όταν η Ντάσα ήταν 10 χρόνων. Φοίτησε σε ένα ακριβό, πολυτελές Εβραϊκό σχολείο στην Καλιφόρνια και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα. Μετά το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στη Μόσχα, αλλά αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο.  

Με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Άαρον Αλεξάντερ, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 και την Λία Λου, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2013.  

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση