Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηρωίνη, κοκαΐνη και έκστασι στο αίμα της Κάρι Φίσερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 21:13 Ηρωίνη, κοκαΐνη και έκστασι στο αίμα της Κάρι Φίσερ

Τρεις ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα της Κάρι Φίσερ, της "πριγκίπισσας Λέια" του "Πολέμου των Άστρων". Ανιχνεύτηκαν κοκαϊνη, ηρωϊνη και ecstasy.

Τα δείγματα αίματος είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και αποδίδει τον θάνατο της ηθοποιού σε υπνική άπνοια αλλά και «άλλους απροσδιόριστους παράγοντες» και αναφέρει συγκεκριμένα την παρουσία κοκαΐνης, ηρωίνης αλλά και ecstacy.

Να σημειωθεί πάντως ότι η υγεία της ηθοποιού ήταν ήδη βεβαρυμένη.

Όπως εκτιμάται, η Φίσερ έκανε χρήση κοκαΐνης μόλις τρεις ημέρες προτού υποστεί το καρδιακό επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο, στις 23 Δεκεμβρίου. Στο αίμα της βρέθηκαν ακόμη ίχνη ηρωίνης και MDMA (ecstacy), ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να προσδιοριστεί πότε ακριβώς έκανε χρήση αυτών των ουσιών η ηθοποιός.

Η Φίσερ πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 27 Δεκεμβρίου, τέσσερις ημέρες αφότου έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε με τη διπολική διαταραχή και την εξάρτησή της από την κοκαΐνη. Τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Princess Diarist» κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

thetoc.gr