Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωστός ηθοποιός πιάστηκε στο ταξίδι του μέλιτος να κάνει σεξ μέσα σε τρένο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 19:42 Γνωστός ηθοποιός πιάστηκε στο ταξίδι του μέλιτος να κάνει σεξ μέσα σε τρένο

Ο ηθοποιός εξιστόρησε μια ντροπιαστική στιγμή που έζησε μαζί με τη γυναίκα του στο πρόσφατο ταξίδι του μέλιτος τους

Το Breaking Bad δεν ήταν η μόνη φορά που ο Bryan Cranston πιάστηκε με τα παντελόνια κάτω.

Ο 61χρονος ηθοποιός καλεσμένος στον Conan O Brien την περασμένη Πέμπτη εξιστόρησε μια ντροπιαστική στιγμή που έζησε μαζί με τη γυναίκα του στο ταξίδι του μέλιτος.

 

«Πρόσφατα με την όμορφη σύζυγο μου την Robin γιορτάσαμε 28 χρόνια γάμου. Όταν βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, έπρεπε να πάμε από την Ελβετία στην Ιταλία και από το πρακτορείο μας πρότειναν να πάρουμε το τρένο. «Παρεμπιπτόντως, στο τρίτο τούνελ θα βρίσκεστε για 50 λεπτά. Παραδοσιακά τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται αυτό το χρόνο».

Έτσι κι έγινε και όταν το τρένο στο οποίο ήταν επιβιβασμένοι με το αυτοκίνητο τους, μπήκε στο τούνελ το ζευγάρι έπιασε δουλειά. «Περνούσαμε ωραία απολαμβάνοντας τον έρωτα, αλλά σύντομα άρχισα να βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου και υπέθεσα πως τα μάτια μου είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι… Μέσα σε δευτερόλεπτα μπαμ! Βγήκαμε ξανά στο φως.»

Όπως καταλαβαίνετε, τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω και μπροστά τους τα είδαν όλα!

thetoc.gr