Διαζύγιο 300 εκ. δολαρίων για τη Νικόλ Κίντμαν λόγω απιστίας;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 11:31 Διαζύγιο 300 εκ. δολαρίων για τη Νικόλ Κίντμαν λόγω απιστίας;

Δημοσίευμα θέλει τη Νικόλ Κίντμαν να χωρίζει από τον σύζυγό της Κιθ Ερμπαν, ωστόσο ίσως να μην έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Ενα δημοσίευμα του Star Magazine που θέλει τη Νικόλ Κίντμαν να χωρίζει από τον σύζυγό της Κιθ Ερμπαν, τον οποίο έπιασε να την απατά, έχει ταράξει τις τελευταίες ώρες τα νερά της παγκόσμιας σοουμπιζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε χθες το Star Magazine o Κιθ πιάστηκε στα πράσα να φλερτάρει με μία όμορφη κοκκινομάλλα, η οποία φορούσε στενό παντελόνι και ένα sexy top.

 

Και δεν την φλέρταρε απλά αλλά ήταν πολύ διαχυτικός μαζί της, δηλαδή έμοιαζαν να είχαν σχέση. Μία πηγή μάλιστα ανεφερε στο Star: «Γελούσαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλο σφιχτά. Φαινόταν πως υπήρχε μία πραγματική σχέση μεταξύ τους. Είμαι βέβαιος ότι η Nicole δεν θα αντιμετωπίσει με ιδιαίτερη ψυχραιμία την κατάσταση. Μιλούσαν οι δυο τους μακριά από τους άλλους, έξω από το τρέιλερ του τραγουδοποιού, και σε κάποιο σημείο ο Keith βγαίνοντας έξω και πηγαίνοντας προς το μέρος της, της χάιδεψε την πλάτη. Εκείνη χαμογελούσε συνεχώς και πείραζε τα μαλλιά της. Λίγο πριν αποχωριστούν έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά και ο Keith κλείνοντας τα μάτια ακούμπησε το κεφάλι του στον ώμο της».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Νικόλ βγαίνει ήδη με άλλον άνδρα, και μάλιστα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα η είδηση του χωρισμού δεν ισχύει.

Splash
Splash

Κίντμαν και Ερμπαν παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν δύο κόρες.

Splash
Splash

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση