Amal Alamuddin – George Clooney: Εκείνη πιο όμορφη από ποτέ και εκείνος... αγνώριστος δύο μήνες μετά την γέννηση των διδύμων! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 16:19 Amal Alamuddin – George Clooney: Εκείνη πιο όμορφη από ποτέ και εκείνος... αγνώριστος δύο μήνες μετά την γέννηση των διδύμων! [pics]

Ο George Clooney και Amal Alamuddin έγιναν για πρώτη φορά γονείς, τον περασμένο Ιούνιο, καθώς απέκτησαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον Alexander και την Ella, σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Αφού έφεραν στον κόσμο τα μωρά τους, το λαμπερό ζευγάρι μετακόμισε στο εξοχικό που διατηρεί στην Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ώστε να ηρεμήσει. Βέβαια, κάθε φορά που έβγαιναν έξω από το σπίτι, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. 

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Amal φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ, καθώς η γνωστή δικηγόρος έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και το κορμί της είναι σαν να μην γέννησε ποτέ. Εκείνη και ο George Clooney φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς έκαναν μία χαλαρή βόλτα, κρατώντας πάντα ο ένας τον άλλον χεράκι χεράκι. Βέβαια, ο χολιγουντιανός σταρ δεν θύμιζε και πολύ τον παλιό του καλό εαυτό, καθώς φαινόταν φουλ ταλαιπωρημένος, ενώ φαίνεται πως τα μαλλιά του άσπρισαν περισσότερο, από όσο ήταν. Δεν είναι και λίγο να φροντίζεις δύο νεογέννητα μωρά!
 
Το ζευγάρι προσπαθεί να βρει λίγο ποιοτικό χρόνο να τον περάσει μαζί, αφήνοντας για λίγο τα δίδυμα στο σπίτι. 
 
Δες τις φωτογραφίες:
 
 
 
Πριν μερικές μέρες, η Amal και ο George είχαν απαθανατιστεί σε εστιατόριο, κοντά στην λίμνη Κόμο, όπου απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο. Η δικηγόρος ήταν άκρως εντυπωσιακή, μέσα στο κίτρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο ραντεβού με τον γοητευτικό σύζυγό της.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση