Πόσα βγάζει το μήνα η κόρη του Κερτ Κομπέιν από την περιουσία του πατέρα της;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 17:27 Πόσα βγάζει το μήνα η κόρη του Κερτ Κομπέιν από την περιουσία του πατέρα της;

Τις μηνιαίες αποδοχές της κόρης του πρόωρα χαμένου ροκά Κερτ Κομπέιν και της επίσης διάσημης μητέρας της Κόρντνεϊ Λαβ αποκάλυψε η αίτηση διαζυγίου της.

Η Φράνσις Μπιν Κομπέιν, 25 ετών σήμερα, δεν θυμάται πολλά από τον πατέρα της καθώς ήταν μόλις 20 μηνών όταν εκείνος έδωσε τέλος στη ζωή του. Πέρα όμως κληρονόμος της μουσικής του παρακαταθήκης, η 25χρονη υπήρξε κύρια κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της αλλά και διαχειρίστρια των πνευματικών του δικαιωμάτων.

Από τα έγγραφα που διέρρευσαν μετά τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Ισάια Σίλβα, έγινε γνωστό ότι οι μηνιαίες αποδοχές της από την περιουσία του πατέρα της ξεπερνούν τα 100.000 δολάρια. Από αυτά, 95.000 δολάρια προέρχονται από εκδοτικά δικαιώματα και περίπου 6.500 δολάρια από μερίσματα.

Συνολικά, η αξία της περιουσίας της ξεπερνά τα 11,2 εκατ. δολάρια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα μηνιαία έξοδα της Φράνσις Μπιν ξεπερνούν τα 200.000 δολάρια το μήνα (τα περισσότερα από τα οποία λέγεται ότι πηγαίνουν σε νομικά και λογιστικά τέλη, ωστόσο η ίδια η Διαστημική Μάγισσα, όπως υπογράφει στον λογαριασμό της στο Instagram, σχολίασε μέσω Twitter: «Συγγνώμη αλλά ποιος έχει χρόνο να ξοδέψει 200 χιλιάδες το μήνα; Είναι παράλογο. Καμία πληροφορία δεν είναι ακριβής», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πόσα ξοδεύει αλλά ούτε και να διαψεύδει τις πληροφορίες για το εισόδημά της.

Μετά τα δημοσιεύματα για την περιουσία της, η Κομπέιν έγραψε στους λογαριασμούς της στα social media «τα χρήματα είναι πεπερασμένα» καλώντας τους ακολούθους της να προσφέρουν χρήματα προκειμένου να βοηθήσουν τα ζώα που υπέφεραν από τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν τις ΗΠΑ.

newmoney.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση