Βασίλης Τρίκαρδος - Μαριάντζελα Παράβαλου: Το ερωτευμένο ζευγάρι της υψηλής κοινωνίας που κατέκτησε το Beverly Hills!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 11:16 Βασίλης Τρίκαρδος - Μαριάντζελα Παράβαλου: Το ερωτευμένο ζευγάρι της υψηλής κοινωνίας που κατέκτησε το Beverly Hills!

Η ιστορία του Βασίλη Τρίκαρδου και της Μαριάντζελας Παράβαλου θα μπορούσε να είναι το θέμα μιας κινηματογραφικής ταινίας. Το λαμπερό ζευγάρι έχει κατακτήσει την προσωπική ευτυχία και την επαγγελματική επιτυχία και να κάνουν το “μαζί” να γίνει η “ισχύς εν τη ενώσει”. Το TLIFE τους συνάντησε, το βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό κινηματογράφο της Αθήνας. Σε μία από τις σπάνιες κοσμικές τους εμφανίσεις που ωστόσο κατάφερε να κερδίσει πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Παντρεμένοι από το 2010. Την άνοιξη του 2014 υποδέχτηκαν στον κόσμο και το γιο τους που συμπλήρωσε τον ήδη ευτυχισμένο γάμο τους. Το νέο μέλος της οικογένειας θεωρήθηκε μάλιστα και το γούρι τους αφού τις ημέρες που ο μικρός γεννιόταν η εταιρεία του ζευγαριού κέρδισε μια πολύ σημαντική διάκριση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η εταιρεία τους κέκτησε το Beverly Hills

Μιλάμε για την Angelo di Spirito Rosa που κατάφερε να να μεταμορφώσει τα παραδοσιακά σύμβολα της Καθολικής Εκκλησίας, τα γνωστά ροζάρια, σε κορυφαία σχέδια μόδας.

Το 2014, λοιπόν, η εταιρεία απέσπασε το πρώτο βραβείο συσκευασίας στα Clio Image Awards σε συνεργασία με τη «βίβλο της μόδας» WWD (Women’s Wear Daily), από την οποία ενημερώνονται έμποροι λιανικής πώλησης, σχεδιαστές, χρηματιστές και αναλυτές της Wall Street, διεθνείς μεγιστάνες έως και στελέχη μέσων ενημέρωσης και διαφήμισης.

Η πρωτότυπη εταιρεία κοσμημάτων με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές. Οι δημιουργίες της φιγουράρουν από το 2012 σε δύο από τις πιο γνωστές high fashion boutiques, τη «Luisa Via Roma» στη Ρώμη και την «Banner» στο Μιλάνο. Τα επόμενα δύο χρόνια προστέθηκαν η «Madison» στο Μπέβερλι Χιλς και άλλες επώνυμες της Πορτογαλίας, αλλά και της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα και βέβαια στα Ματογιάννια στη Μύκονο, στις Σπέτσες, στο «Blue Palace» της Κρήτης και στην Κέρκυρα.

Τρία μόλις χρόνια χρειάστηκαν για να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες κοσμημάτων. Δημιουργήθηκε από την Μαριάντζελα και τον Βασίλη, το 2011, ένα μόλις χρόνο μετά το γάμο τους.

Ο λαμπερός τους γάμος

Ο γάμος του Βασίλη Τρίκαρδου και της Μαριαντζέλας Παραβάλου ήταν παραμυθένιος. Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2010, στο ναό της Αγίας Τριάδος στην Εκάλη. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του ζευγαριού στην Εκάλη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού αλλά και πολιτικού κόσμου της χώρας.

Η κόρη του άλλοτε ισχυρού επιχειρηματία της εταιρείας Κωτσόβολος, Μαρίνου Παράβαλου και ο γιος του επιχειρηματία Γιάννη Τρίκαρδου, που έχει στην ιδιοκτησία του γνωστή κατασκευαστική εταιρεία, ταίριαξαν απόλυτα μεταξύ τους.

Εκείνη, έχει σπουδάσει Fashion Marketing & Merchandising και συνδύασε την αγάπη της για τη μόδα και το σχέδιο μέσα σε αυτή την εταιρεία. Εκείνος, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Γνωρίστηκαν το 2008 και στα δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να παντρευούν.

Ο περιζήτητος εργένης που τον κέρδισε η Μαριάντζελα

Ο Βασίλης Τρίκαρδος ήταν ένας από τους πιο ποθητούς άντρες του επιχειρηματικού κόσμου ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα media μέσα από την σχέση του με την Μαριέττα Χρουσαλά.

Γοητευτικός, με ακριβό γούστο στα ρούχα, φιλόζωος, ιδιαίτερα δραστήριος και κοινωνικός και σινεφίλ. Αγαπά πολύ τα DVD και στο σπίτι του διαθέτει home cinema, εξού και το κινηματογραφικό βίντεο για το γάμο τους.

Γενικότερα, έχει εμμονή με την Τέχνη. Διαθέτει μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει δεκάδες πίνακες και ισπανικές πανοπλίες μέχρι σπάνια αγγλικά ρολόγια.

Το πάθος του για την Τέχνη το έχει κληρονομήσει από τον παππού του Μπερτ Μάγιερ, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στην Ολλανδία. Επίσης, έχει πάθος με το καλό και ακριβό ντύσιμο. Στιλιστικό φετίχ του είναι τα πανάκριβα μανικετόκουμπα, πολλά από τα οποία τα έχει αποκτήσει από τον παππού του.

Εχει δύο ετεροθαλή αδέλφια, που έχει αποκτήσει ο πατέρας του από τον γάμο του με την κυρία Εμυ, τα οποία ο Βασίλης υπεραγαπά. Οπως καταλάβατε, καθόσον καλοζωιστής και παιδί της οικογένειας, δεν κάνει καθόλου εντύπωση που είναι από τους most wanted singles της Ελλάδας!

Η οικογένεια Τρίκαρδου πέρα από τις επαγγελματικές δραστηριότητες έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση, μια και ο μπαμπάς Τρίκαρδος είναι πρόεδρος του Ιδρύματος LifeLine Hellas, το οποίο έχει ιδρυθεί από το πριγκιπικό ζεύγος της Σερβίας Αλέξανδρου και Αικατερίνης με σκοπό τη φροντίδα των άπορων και ορφανών παιδιών της Σερβίας.

Tlife.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση