Λέα Σεϊντού: Η νύχτα που ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πήδησε πάνω μου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 10:46 Λέα Σεϊντού: Η νύχτα που ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πήδησε πάνω μου

Η Γαλλίδα ηθοποιός περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε σε συνάντηση με τον Γουάινσταϊν - Για "θάψιμο" περιστατικού κατηγορείται ο Ματ Ντέιμον

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε σε συνάντηση με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον μέχρι πρότινος πανίσχυρο άνδρα του Χόλιγουντ που κατηγορείται από ουκ ολίγες σταρ για σεξουαλική παρενόχληση, αποκάλυψε η Γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού

Σε άρθρο της την Τετάρτη στον Guardian, η 32χρονος ηθοποιός περιγράφει "τη νύχτα που ο Γουάινσταϊν την φλέρταρε συνεχώς και την κοιτούσε σαν να ήταν ένα κομμάτι κρέας, πηδώντας στη συνέχεια πάνω της σε μια προσπάθεια να την φιλήσει.

"Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να τον καταλάβω. Ήμασταν σε μια επίδειξη μόδας. Ήταν γοητευτικός, αστείος, έξυπνος, αλλά πολύ αυταρχικός. Ήθελε να συναντηθούμε για ποτό και επέμενε ότι έπρεπε να βγούμε εκείνο το βράδυ. Είχε άλλες προθέσεις, το έβλεπα καθαρά.

Συναντηθήκαμε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η βοηθός του, μια νέα γυναίκα, ήταν εκεί. Όλο το βράδυ με φλέρταρε και με κοίταζε σαν να ήμουν κομμάτι κρέας. Συμπεριφερόταν σαν να με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο. Αλλά ήξερα ότι ήταν βλακείες. Το ήξερα γιατί το έβλεπα στα μάτια του. Χρησιμοποιούσε τη δύναμή του για να κάνει σεξ.

Με κάλεσε στο δωμάτιό του για ένα ποτό. Πήγαμε μαζί. Ήταν δύσκολο να αρνηθώ γιατί ήταν πολύ ισχυρός. Όλα τα κορίτσια τον φοβόντουσαν. Σύντομα η βοηθός του έφυγε και μείναμε οι δυο μας. Τότε άρχισε να χάνει τον έλεγχο.

Μιλούσαμε καθισμένοι στον καναπέ, όταν ξαφνικά πήδηξε πάνω μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Είναι μεγαλόσωμος και παχύς, οπότε έπρεπε να βάλω πολύ δύναμη για να αντισταθώ. Έφυγα από το δωμάτιο απόλυτα αηδιασμένη, όμως δεν τον φοβόμουν", αναφέρει η Σεϊντού.

Και συνεχίζει: "Επίσης δεν δέχεται το όχι ως απάντηση. Πήγα κάποτε μαζί του σε ένα εστιατόριο και όταν δεν μπόρεσε να βρει τραπέζι, θύμωσε λέγοντας "Ξέρεις ποιος είμαι; Είμαι ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν". Έχω συνυπάρξει σε δείπνα μαζί του, στα οποία καυχιέται ανοιχτά για τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ με τις οποία έχει κάνει σεξ. Μου έχει κάνει, επίσης, μισογυνιστικά σχόλια. "Θα ήταν καλύτερα αν έχανες βάρος", κάτι που με είχε συγκλονίσει.

Όλοι ήξεραν τι ήταν και κανείς δεν έκανε τίποτα. Μια νύχτα τον είδα στο Λονδίνο. Χτυπούσε μια νεαρή γυναίκα. Μια άλλη φορά, τον είδα να προσπαθεί να πείσει μια κοπέλα να κάνει σεξ μαζί του".

 

Ματ Ντέιμον: Δεν "έθαψα" κάποιο περιστατικό, δεν γνωρίζαμε όλοι

Στο σκάνδαλο μπλέχτηκε και ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να "θάψει" μια ιστορία που αφορούσε την συμπεριφορά του Γουάινσταϊν, όταν έγινε η σχετική έρευνα από δημοσιογράφο πριν από 13 χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός το αρνήθηκε.

Η Σάρον Γουάξμαν αποκάλυψε ότι ερευνούσε φήμες που υπήρχαν ότι ένας υπάλληλος του κινηματογραφικού παραγωγού στην Ιταλία, του έβρισκε γυναίκες για να ικανοποιεί τις ορέξεις του. Η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Ντέιμον και ο Ράσελ Κρόου της τηλεφώνησαν σχετικά με τον υπάλληλο. Ο Ντέιμον είπε ότι δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες των ισχυρισμών. Κατά συνέπεια, η Γουάξμαν, η οποία στη συνέχεια εργάστηκε στους New York Times, δεν μπόρεσε να δημοσιεύσει το θέμα.

"Ποτέ δεν θα προσπαθούσα να θάψω μια τέτοια ιστορία. Δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα για κανέναν", δήλωσε ο Ντέιμον. Η Γουάξμαν επεσήμανε: "Μου τηλεφωνούσαν για να εγγυηθούν για τον υπάλληλο, για να μου πουν ότι τον ήξεραν, ότι έμεναν μαζί του στην Ιταλία και ότι φαινόταν καλός άνθρωπος.

Ο Ντέιμον επεσήμανε ότι είχε δει ποτέ κάποια ακατάλληλη συμπεριφορά του Γουάινσταϊν, την περίοδο που δούλευε μαζί του. "Πολλοί ηθοποιοί βγαίνουν και λένε ότι όλοι γνωρίζαμε τι συνέβαινε. Αυτό δεν είναι αλήθεια".

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση