Ζέτα Μακρυπούλια: Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον γάμο του αδερφού της! [pics,vid]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 17:30 Ζέτα Μακρυπούλια: Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον γάμο του αδερφού της! [pics,vid]

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο αδερφός της παντρεύτηκε την αγαπημένη του, με πολιτικό γάμο. Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να λείψει από την σημαντική μέρα στην ζωή του αγαπημένου της αδερφού Άκη Μακρυπούλια, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες για πρώτη φορά μπαμπάς. Η μόλις λίγες ώρες σύζυγός του, όπως διακρίνεται από το βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός στα Instagram Stories της, διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και έτσι η Ζέτα θα γίνει θεία!

Η ταλαντούχα ηθοποιός παρευρέθηκε στο δημαρχείο για τον γάμο του αδερφού της και στο πλευρό της ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο έβγαλε και μια selfie φωτογραφία, ακριβώς μετά τον πολιτικό γάμο του Άκη Μακρυπούλια, γράφοντας “Happy Moments”! Το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ, αν και δεν σκέφτεται ακόμη να επισημοποιήσει την σχέση του, όπως ο πολυαγαπημένος της αδερφός.
 
Δες το βίντεο:
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση