Όταν ο Τανιμανίδης συνάντησε τον Ντάνο: Μπρα ντε φερ με έπαθλο... ψαροταβέρνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:33 Όταν ο Τανιμανίδης συνάντησε τον Ντάνο: Μπρα ντε φερ με έπαθλο... ψαροταβέρνα

Συνάντηση... κορυφής είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αρκετούς μήνες μετά τη λήξη του reality επιβίωσης

Ο παρουσιαστής αλλά και ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor συναντήθηκαν για πρώτη φορά ύστερα από καιρό και φυσικά δεν θα έλειπε το φωτογραφικό στιγμιότυπο που θα απαθανάτιζε τη στιγμή, καθώς και οι δύο είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Οι δύο άνδρες, σε πολύ καλό και χαλαρό κλίμα, είπαν τα νέα τους, αλλά επειδή οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται, σκέφτηκαν να διαγωνιστούν και σε ένα... αγώνισμα για να θυμηθούν τις "ένδοξες μέρες" στον Άγιο Δομίνικο, που στάθηκε τόσο γούρικος και για τους δύο.

Το αγώνισμα δεν ήταν άλλο από ένας γύρος... μπρα ντε φερ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεπαρουσιαστή, υπήρχε και έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από την... ψαροταβέρνα στην οποία συναντήθηκαν για να φάνε. Αυτό που δεν μάθαμε τελικά είναι ποιός κέρδισε και ποιός πλήρωσε το λογαριασμό.

Πάντως, οι αντιδράσεις του κόσμου στην ανάρτηση ήταν μαζικές και ενθουσιώδεις, αποδεικνύοντας ότι Σάκης και Ντάνος παραμένουν εξαιρετικά αγαπητοί παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό φέτος σε τηλεοπτικό επίπεδο.

 

Σημερινο επαθλο...ψαροταβερνα! #survivor #reunion #staytrue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

πηγή: News247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση