Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Γουιλ Σμιθ παρουσιαστής του National Geographic!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 10:14 O Γουιλ Σμιθ παρουσιαστής του National Geographic!

Ο Γουίλ Σμιθ θα είναι παρουσιαστής επερχόμενης σειράς του National Geographic των Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζέιν Ρουτ.

Ο Σμιθ έκανε την επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα του στο Facebook με την ανάρτηση ενός σύντομου βίντεο.

Η σειρά 10 επεισοδίων έχει τίτλο «One strange rock» και θα αφηγείται την ιστορία της Γης και γιατί είναι ξεχωριστή και μοναδικά γεμάτη ζωή σε μια άγνωστη, αλλά σκληρή κοσμική αρένα. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που διερευνά πόσο περίπλοκη, αλληλένδετη και εύθραυστη είναι η ζωή όπως τη γνωρίζουμε στη Γη και πόσο σπάνια μπορεί να είναι στο σύμπαν, ανέφερε ο βραβευμένος σκηνοθέτης. 

Ο Γουίλ Σμιθ θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα επικό ταξίδι σε όλη την υδρόγειο και στο διάστημα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον Γουίλ Σμιθ μαζί μας οδηγό στη σειρά» δήλωσε ο Αρονόφσκι. «Το χάρισμα, η νοημοσύνη και ο ανθρωπισμός του θα προσθέσουν πολλά στο project, θα μας βοηθήσει να καλωσορίσουμε τους θεατές σε αυτή τη μοναδική αφήγηση για τα ασύλληπτα θαύματα που κάνουν τη ζωή στη Γη δυνατή».

Στη σειρά παρουσιάζεται μια ελίτ ομάδα αστροναυτών, μεταξύ αυτών ο Κρις Χάντφιλντ, ο πρώτος Καναδός αστροναύτης που διοίκησε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και ο μοναδικός Καναδός που έχει επιβιβαστεί ποτέ στο ρωσικό διαστημικό σταθμό Mir ενώ βρισκόταν σε τροχιά και η Μέι Τζέμισον η πρώτη Αφρο-Aμερικανίδα γυναίκα που πήγε στο διάστημα με το διαστημικό λεωφορείο Endeavour.

Ο Αρονόφσκι θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Τζέιν Ρουτ και τους Άρι Χάντελ, Πίτερ Λόβερινγκ, Σκοτ Φράνκλιν, Τιμ Παστόρ, Ματ Ρένερ και Αρίφ Νουρμοχαμέντ. Η σειρά θα είναι παραγωγής των Nutopia, Protozoa Pictures και Overbrook Entertainment, σύμφωνα με το Variety.

Με την ξεχωριστή αφήγηση των Αρονόφσκι και Ρουτ η σειρά «One Strange Rock» θα είναι μια απίστευτη οπτική έκπληξη που θα μεταφέρει το κοινό από το μικροσκοπικό στο κοσμικό και θα επιτρέψει τους θεατές να δουν και να εκτιμήσουν τον πλανήτη μας όπως ποτέ άλλοτε. δήλωσε ο Πάστορ, πρόεδρος πρωτότυπων προγραμμάτων και παραγωγής του National Geographic.

thetoc.gr