Η Catwoman είναι bisexual

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 13:27 Η Catwoman είναι bisexual
Η συγγραφέας της τωρινής ηρωίδας επιβεβαιώνει ότι απολαμβάνει εξίσου το σεξ με άντρες, όπως και με γυναίκες
 
Από το 2012 και την εποχή του «Dark Knight Rises» είχε ξεκινήσει ένας προβληματισμός για το αν η σέξι αλλά διαβολική Catwoman ή αλλιώς Σελίνα Κάιλ -ο χαρακτήρας που στην ταινία έπαιζε η Αν Χάθαγουεϊ- προτιμούσε ως ερωτικούς παρτενέρ τις γυναίκες. Σύμφωνα πάντα με το φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν, η Catwoman χρησιμοποιούσε τη σεξουαλικότητά της για να χειραγωγεί άντρες, όμως έδειχνε τρυφερότητα μόνο για τη θηλυκή συγκάτοικό της.
 
Τρία χρόνια μετά, η Ζενεβιέβ Βαλεντέν, τωρινή συγγραφέας των περιπετειών της ηρωίδας η οποία πρωτοεμφανίστηκε απέναντι στον Batman στη δεκαετία του '40, αποκαλύπτει ότι η Σελίνα Κάιλ – Catwoman δεν κάνει διακρίσεις στα δύο φύλα μεταξύ των ερωτικών παρτενέρ της, διότι κατά βάση είναι bisexual. Γι' αυτό και στο τελευταίο τεύχος, υπάρχει σκηνή στην οποία φιλά με πάθος γυναίκα -για την ακρίβεια τη διάδοχό της, αυτή στην οποία της κληροδοτεί τη στολή.
 
Στο blog της, η Βαλεντέν δηλώνει κατηγορηματικά ότι ηρωίδα της είναι bisexual και ότι ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό της ερωτικής ζωής της είναι πλέον φανερό και το εκδηλώνει με ειλικρίνεια προς τους θαυμαστές της.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση