Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια καταδικάστηκε για χρέη στην εφορία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 12:51 Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια καταδικάστηκε για χρέη στην εφορία

Κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στην Εφορία που υπερβαίνουν τα 100.00 ευρώ βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τα ανεξόφλητα χρέη της Καίτης Γαρμπή που έχουν βεβαιωθεί στην Εφορία προέρχονται από πρόστιμα, τα οποία της επέβαλε για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέστη στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό της, ο οποίος υποστήριξε ότι εκκρεμεί σχετική προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης. Ωστόσο, η έδρα έκρινε ότι η προσφυγή δεν είναι συναφής με τη συγκεκριμένη δίωξη και απέρριψε το αίτημα της αναβολής.

Ο συνήγορος της τραγουδίστριας επισήμανε ότι η πελάτισσά του δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη Δικαιοσύνη. Ένα έγγραφο της δικογραφίας που αφορούσε υπόλοιπο οφειλής του 2008 από κληρονομιά, έδωσε νέα αφορμή στον δικηγόρο της να υποβάλει αίτημα αναβολής.

"Εμείς εδώ, δεν εξετάζουμε από πού προέρχονται τα χρέη, αλλά αν έχουν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί. Είτε από κληρονομιά, είτε από πρόστιμα, την ίδια δίκη θα κάνουμε", απάντησε η πρόεδρος, με την έδρα να απορρίπτει το νέο αίτημα αναβολής.

"Η κυρία Γαρμπή δεν τα οφείλει αυτά τα χρήματα! Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή", κατέληξε ο δικηγόρος.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης και το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρότασή της, καταδίκασε την Καίτη Γαρμπή σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή ρεπορτάζ: Espresso

πηγή:enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com