Ανιστον-Θερού: Ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο αλλά είχαν χωρίσει εδώ και...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 11:22 Ανιστον-Θερού: Ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο αλλά είχαν χωρίσει εδώ και...

Πόσο καιρό νωρίτερα ζούσαν χωριστά η Ανιστον και ο Θερού - Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Με μια λιτή ανακοίνωση, η 48χρονη Τζένιφερ Ανιστον και ο 46χρονος Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 2,5 χρόνια γάμου. Ενός γάμου που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, αφού ούτε οι καλεσμένοι πίστευαν ότι πήγαιναν σε πάρτυ γενεθλίων. 

SPLASH
SPLASH

Δυστυχώς, ο γάμος δεν είχε αίσιο τέλος, αφού οι δυο τους μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, για να αποφύγουν τα δημοσιεύματα και το ξεκατίνιασμα των ταμπλόιντ. 

Οσο για το πότε είχαν χωρίσει, όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή τους, οι δυο τους είχαν χωρίσει από το τέλος του 2017. 

SPLASH
SPLASH

Mάλιστα, η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, αφού ταξίδεψαν στο Μεξικό και άλλαξαν χρόνο σε εξωτικές παραλίες

Splash 31-12-2017
Splash 31-12-2017

 

Splash 31-12-2017
Splash 31-12-2017

Και προφανώς τότε πήραν την απόφαση να χωρίσουν. 

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

SPLASH
SPLASH

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα Ανιστον και Θερού είχαν προβλήματα στον γάμο τους από τον περασμένο Αύγουστο. Πηγές από τη Νέα Υόρκη αναφέρουν ότι άνθρωποι που μένουν κοντά στον Θερού είχαν να δουν την Τζένιφερ εκεί από τον περασμένο Αύγουστο. 

Ο ηθοποιός δαιτηρεί ένα διαμέρισμα στο West Village το οποίο έγινε γνωστό από τότε που ένας γείτονας άνοιξε πόλεμο μαζί του. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ η γειτονιά έβλεπε συνέχεια τον Τζάστιν να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα ενώ η Τζένιφερ είχε να εμφανιστεί εκεί από τα τέλη του καλοκαιριού.   

Οι δύο τους εθεάθησαν μαζί για τελευταία φορά έξω από το εν λόγω διαμέρισμα την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι δεν έχει ετοιμάσει τα χαρτιά του διαζυγίου ούτε έχει προσλάβει δικηγόρους παρόλο που από την κοινή τους δήλωση -«Είμαστε δύο καλοί φίλοι που αποφασίσαμε να ζούμε χωριστά - φαίνεται ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο. 

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει ότι θα κάνουν ότι και τα περισσότερα ζευγάρια. Δηλαδή θα συμβουλευτούν τους ειδικούς σε ότι αφορά την κοινή τους περιουσία καθώς δεν θέλουν το διαζύγιό τους να γίνει σαπουνόπερα.

SPLASH
SPLASH

 

SPLASH
SPLASH

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση