Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 13:17 Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι φήμες ότι τρέχει κάτι μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει μήνες πριν, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες στα περιοδικά και στις εκπομπές, με τον νικητή του Survivor και την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να τρώνε θαλασσινά στην Βουλιαγμένη ενίσχυσαν τη φημολογία ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, μιλώντας στην εφημερίδα Secret διαψεύδει οποιαδήποτε ερωτική σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και δηλώνει ότι είναι μόνο φίλοι!

«Αυτό που έχουμε είναι μια όμορφη και ειλικρινής φιλική σχέση», τόνισε στην εφημερίδα ενώ όσον αφορά τις πιο… τρυφερές στιγμές που είδαμε στα περιοδικά, ο νικητής του Survivor απαντά: «Είμαι περιποιητικός, ό,τι σχέση και να έχω με τον άλλον, με όλους τους ανθρώπους. Με άντρες και γυναίκες».

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση