Η σοκαριστική αλλαγή του Νίκου Κοκλώνη – Είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 23:26 Η σοκαριστική αλλαγή του Νίκου Κοκλώνη – Είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά

Ο Νίκος Κοκλώνης εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι δεν ήταν πάντα έτσι, καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά. Ο λόγος, μάλιστα, που είχε φτάσει ο παρουσιαστής του Celebrity Travel να γίνει παχύσαρκος ήταν η κατάθλιψη που βίωσε, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η σχέση του.

«Ήμουν 150 κιλά. Η σχέση που είχα τότε σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή και από τη στενοχώρια μου μέσα σε ένα χρόνο έφτασα τα 150 κιλά. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Κατάθλιψη. Μόνο έτρωγα. Μια μέρα ήρθε επίσκεψη ένας φίλος μου και μου είπε: “Το μπούτι σου είναι τρία μωρά. Δεν θα κάνεις κάτι για αυτό;”. Όμως, δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Έλεγα “όχι, αφήστε με να φάω”. Έτρωγα και ένιωθα πως αυτό με καλύπτει. Μέχρι κάποια στιγμή που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γυμνός και είπα πως πρέπει να αλλάξω την κατάστασή μου. Τους επόμενους έξι μήνες έτρωγα μόνο φρούτα –μπορεί και τρία καρπούζια στην καθισιά μου! Έτσι έχασα τα κιλά. Και αφού έκανα τις δίαιτες και έφτασα σε ένα φυσιολογικό βάρος, είπα “τώρα έφτασε η ώρα μου. Πού είναι ο πλαστικός;”. Και ξεκίνησα να κάνω διάφορα μικροπράγματα για να ολοκληρώσω το makeover. Δεν έχω ταμπού με αυτά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσέχει την εικόνα του και να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του».

Λένε ότι οι άνθρωποι που έχουν υπάρξει παχύσαρκοι νιώθουν πάντα χοντροί. Είναι κάτι που έχει ξεπεράσει; «Μα ούτε στα 150 κιλά ένιωθα χοντρός. Ήμουν σαν βουνό και εγώ ένιωθα αδύνατος και αέρινος. Τώρα, όταν με βλέπω σε παλιές φωτογραφίες, λέω “Παναγία μου”! Αφού είχα μια σχέση τότε και λέω “μπράβο, ηρωικό αυτό που έκανε!”. Ήμουν ένα βουνό».

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό People:

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση