Η Τζένιφερ Λόπεζ ακροβατεί πάνω από την Πόλη των Αγγέλων [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 17:23 Η Τζένιφερ Λόπεζ ακροβατεί πάνω από την Πόλη των Αγγέλων [Εικόνες]

Η 48χρονη σταρ μιλάει για το μυστικό νεότητάς της, τονίζει πως η ηλικία είναι μόνο στο μυαλό και φωτογραφίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ ισορροπώντας στο κενό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το παραδεχτεί! Σε πρόσφατη συναυλία της στη Μινεάπολη πριν από το Super Bowl, την ώρα που ο αγαπημένος της, Αλεξ Ροντρίγκεζ, τη θαύμαζε από το κοινό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι το νέο της τραγούδι «Us» αφορά τη σχέση τους. «Κλείνουμε ένα χρόνο σήμερα» δήλωσε λίγο πριν το τραγουδήσει και συνέχισε «Μωρό μου αυτό σου το αφιερώνω. Σε αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η star έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Harper’s Bazaar που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη της καριέρας της καθώς η JLo φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας κόβει την ανάσα ακροβατώντας πάνω από την πόλη των Αγγέλων. 

Η 48χρονη μιλάει για το μυστικό νεότητας που έχει ενστερνιστεί και φωτογραφίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

«Πιστεύω στο γάμο και θα ήθελα να γεράσω με κάποιον, ούσα δεσμευμένη. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω τίποτα». «Με τον Άλεξ είμαι καλά και η σχέση μας υγιής, επικοινωνούμε τέλεια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταφέρουν».

Σχετικά με το μυστικό καλοζωίας της λέει πως είναι «η επιβεβαίωση». 

«Είναι πολύ σημαντική. Είμαι νέα και διαχρονική. Το λέω αυτό στον εαυτό μου κάθε μέρα, αρκετές φορές. Ακούγεται σαν ένα ηλίθιο κλισέ, αλλά δεν είναι: η ηλικία είναι μόνο στο μυαλό. Πάρτε για παράδειγμα την Τζέιν Φόντα. Έχει υιοθετήσει θεμελιώδεις αξίες, όπως το να ξεκουράζεται 8 με 10 ώρες. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Κάνει πολύ καθαρή ζωή».

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση