Γιώργος Χρανιώτης – Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η πρώτη τους φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 22:37 Γιώργος Χρανιώτης – Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η πρώτη τους φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο! Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι οι πρώην παίκτες του Survivor έφτασαν στην Δομινικανή Δημοκρατία, με σκοπό να δώσουν το παρών στο πάρτι της “Ένωσης” των δύο ομάδων που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Να σου θυμίσουμε πως στο περσινό πάρτι της «Ένωσης», ο γνωστός ηθοποιός κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική ερμηνεία, με έπαθλο να βρεθεί ξανά στην Ένωση του επόμενου κύκλου του Survivor.

Όμως, ο πρώην “Διάσημος” παίκτης δεν δέχτηκε να πάει στο πάρτι, εάν δεν έρθει μαζί του και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος είχε κερδίσει την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό. Έτσι, Γιώργος και Μάριος πήραν το αεροπλάνο και τις τελευταίες ώρες βρίσκονται πίσω στα λημέρια τους! Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στα Instagram Stories του την πρώτη φωτογραφία με τον πρώην Μαχητή από το αεροδρόμιο της Δομινικανής Δημοκρατίας και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμοι για το μεγάλο πάρτι.

Δες τα στιγμιότυπα:


Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση