Survivor: Το πάρτι της ένωσης «έριξε» το twitter! Χαμός για τον Νάσο και το εσώρουχο της Ροδάνθης!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 16:29 Survivor: Το πάρτι της ένωσης «έριξε» το twitter! Χαμός για τον Νάσο και το εσώρουχο της Ροδάνθης!

Οι λάτρεις του Survivor το περίμεναν πώς και πώς και ήταν αντάξιο των προσδοκιών τους. Το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων έγινε το βράδυ της Τετάρτης και το twitter πήρε “φωτιά’ από τα σχόλια. Φυσικά τη μερίδα του λέοντος κατέκτησε η ομάδα των διάσημων, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το ροζ πουκάμισο του Στέλιου Κρητικού, το μπάνιο του Μιχάλη Μουρούτσου και η κόντρα της Ροδάνθης με την Μελίνα. Η πρώτη μιλώντας στον Κωνσταντίνο αποκάλυψε πως η Μελίνα την πλησίασε για να βγάλει – όπως είπε κακία- και την ρώτησε αν είναι δικό της κάτι από αυτά που φορά, ακόμη και το εσώρουχο… και όπως καταλαβαίνεις το τρολάρισμα δεν είχε τέλος.

Φυσικά νικητές της βραδιάς ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός που είχαν ισοβαθμία στον τελικό και θα βρεθούν μαζί του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο για να τραγουδήσουν.

Δες τα καλύτερα σχόλια στο twitter:

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση