Τέλος εποχής: Η τελευταία εμφάνιση της Μαρκλ στην ΤV πριν γίνει πριγκίπισσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 17:51 Τέλος εποχής: Η τελευταία εμφάνιση της Μαρκλ στην ΤV πριν γίνει πριγκίπισσα

Εγκατέλειψε την καριέρα της ως ηθοποιός για να αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της πριγκίπισσας. Αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση.

Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της και να γίνει πριγκίπισσα, η Μαρκλ ήταν διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός. Ομως, από τη στιγμή που είπε το ναι στον πρίγκιπα Χάρι, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για την ίδια. 

Και μπορεί να απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τον γάμο της, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε ήδη νύφη όχι στην πραγματικότητα αλλά στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Suits στην οποία συμμετείχε. 

Το βίντεο - spoiler των δύο τελευταίων επεισοδίων της σειράς η Μαρκλ παντρεύεται τον αγαπημένο της και αυτή είναι η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός. 

Στο επεισόδιο που ονομάζεται Good Bye, ο χαρακτήρας της Meghan παντρεύεται τον φίλο της Mike Ross, τον οποίο υποδύεται ο Patrick J Adams.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός γάμος της Μέγκαν δεν είναι τόσο λαμπερός όσο αναμένεται να είναι ο γάμος της με τον Πρίγκιπα Χάρι. 

 

 

 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση