Επιστρέφει το «Κάψε το σενάριο» με τρεις από τους 5 πρωταγωνιστές! Ποιους άφησαν απ’ έξω;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 21:49 Επιστρέφει το «Κάψε το σενάριο» με τρεις από τους 5 πρωταγωνιστές! Ποιους άφησαν απ’ έξω;

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια το Κάψε το Σενάριο επιστρέφει με νέα επεισόδια! Η κωμική εκπομπή του Mega με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιώργο Βαγιατά και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, με τους αστείους και έξυπνους διαλόγους της. Αυτή την φορά, όμως, επιστρέφει με τρεις από τους πέντε πρωταγωνιστές, καθώς εκτός μένουν η Ιωάννα και ο Γιώργος.

Όπως ήταν επόμενο, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην αναβίωση της σειράς, καθώς έχει μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική. Από την άλλη, ο Γιώργος Βαγιατάς, με ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πώς όχι μόνο δεν του έγινε πρόταση να λάβει μέρος, αλλά δεν ενημερώθηκε καν ότι θα γίνουν νέα γυρίσματα. Μάλιστα, το έμαθε από τις αναρτήσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών στα social media. Μπορεί, ο γνωστός κωμικός να μας έχει συνηθίσει σε αστείες αναρτήσεις, αλλά φαίνεται πως το γεγονός ότι τον άφησαν απ’ έξω τον ενόχλησε αρκετά.

“Τις τελευταίες μέρες μου στέλνουν πάρα πολλοί και με ρωτάνε,για την «ανάσταση του Κάψε το Σενάριο». Με ρωτάνε λεπτομέρειες και κυρίως με ρωτάνε γιατί δεν συμμετέχω. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως το έμαθα όπως οι περισσότεροι από τα ποστ των παιδιών. Δεν είχα καμιά ενημέρωση για την αναβίωση του. Από αυτά τα ποστ κατάλαβα πως τα νέα επεισόδια θα έχουν ως μέλη της ομάδας μόνο τον Λάμπρο, τον Δημήτρη και τον Ζήση. Προφανώς το σοκ μου ήταν αρκετά μεγάλο, όχι μόνο για το ότι δεν θα συμμετέχω,αλλά και γιατί δεν με ενημέρωσαν. Προσπάθησα να μάθω το γιατί και η μοναδική απάντηση που πήρα ήταν πως «κανείς τους δεν θέλει να συνεργάζεται μαζί μου».

Διάβασε όλη την ανάρτηση:

 

Τις τελευταιες μέρες μου στέλνουν παρα πολλοί και με ρωτάνε,για την "ανασταση του Κάψε το Σεναριο". Με ρωτάνε λεπτομέριες και κυρίως με ρωτάνε γιατι δεν συμμετέχω. Καταρχάς να ξεκαθαρισω πως το εμαθα όπως οι περισσότεροι απο τα ποστ των παιδιών. Δεν ειχα καμια ενημέρωση για την αναβίωση του. Απο αυτά τα ποστ κατάλαβα πως τα νεα επεισόδια θα έχουν ως μελη της ομάδας μονο τον Λάμπρο,τον Δημήτρη και τον Ζηση. Προφανώς το σοκ μου ηταν αρκετά μεγαλο,οχι μονο για το οτι δεν θα συμμετέχω,αλλα και γιατι δεν με ενημέρωσαν. Προσπάθησα να μάθω το γιατί και η μοναδικη απάντηση που πήρα ηταν πως "κανεις τους δεν θέλει να συνεργάζεται μαζι μου". Κατι πιο συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Θα ήθελα παρα πολυ να ειμαι σε αυτο το πρότζεκτ,το Κάψε το σεναριο ηταν που με έφερε στην Αθήνα,που μου αλλαξε επάγγελμα, που μου γνώρισε τους 4 πρώτους ανθρώπους που θεωρούσα φιλους εδω και ήταν μια εκπομπή για την οποία δούλεψα μερα νυχτα απλήρωτος και δεν με ενδιέφερε λεπτο γιατι τη λάτρευα. Καλη επιτυχία λοιπόν στα παιδιά και ας ελπίσουμε σε 5 χρονια απο τωρα να μην αναστηθεί ξανα με ακόμα λιγοτερα ατομα #elpizo_na_einai_i_teleutaia_fora_pou_tha_kano_sobaro_post #poso_alithoros_eimai_se_auti_ti_photo #den_borei_na_meinei_asxoliasto #borei_na_vlepo_to_mellon_gi_auto_toso_aplanes #telika_ekana_diafimisi_kai_gia_ta_nea_episodeia #hmm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Βαγιατας (@g_vagiatas) στις

Δες το trailer του Κάψε το Σενάριο:

Πηγή: TLife

Προσαρμοσμένη αναζήτηση