Αυτή είναι η σύντροφος του Αργυρού- Η Ελληνίδα super model Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 12:33 Αυτή είναι η σύντροφος του Αργυρού- Η Ελληνίδα super model Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Ο τραγουδιστής και το διεθνούς καριέρας μοντέλο δεν κρύβονται πια.

Είναι το καινούριο ζευγάρι που όλοι θα συζητούν για αυτό. Νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι και ερωτευμένοι. Εκείνος στην κορυφή της ελληνικής μουσική σκηνής και εκείνη με μία σημαντική πορεία στο μόντελινγκ, που ήδη την έχει κάνει να την αποκαλούν το επόμενο super model. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου γνωρίστηκαν πρόσφατα και ο φωτογραφικός φακός του Hello τούς συνέλαβε στο αεροδρόμιο.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Το πρωινό, οι δυο τους είναι μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, κυκλοφορούν με ιδιαίτερη άνεση και στο Κολωνάκι και έχουν αρχίσει να βγαίνουν και με φίλους τους.

Δείτε το βίντεο:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο που κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα. Μιλάνο, Παρίσι, Γερμανία, Νέα Υόρκη, καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, φωτογραφήσεις, πασαρέλα. Η 28χρονη ζει από το 2011 στη Νέα Υόρκη, ενώ διατηρεί στη γενέτειρά της την Πάτρα μαζί με την αδελφή της, το κατάστημα “Μπιμπιμπό”  με ρούχα και αξεσουάρ. 

 

 

 

 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση