Π. Δαδακαρίδης:Η ανακοίνωση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 15:45 Π. Δαδακαρίδης:Η ανακοίνωση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον υποχρεώνει να διακόψει τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του.

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το τελευταίο μήνυμα του γνωστού ηθοποιού, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν θα είναι τελικά στην παράσταση «Αχαρνείς».

Εγραψε: 

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνης .....για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο....εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνης στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο ,μόνο τα καλύτερα!!!!κυριε Τσιανο κύριε Φιλλιπιδη κύριε Χαϊκάλη κύριε Κόκλα κύριε Παπαματθαίου κύριε Ταγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία ....θα σας σκεφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!!!!». 

πηγή: thetoc.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση