Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και η έκπληξη που τον περίμενε στο αεροδρόμιο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 11:41 Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και η έκπληξη που τον περίμενε στο αεροδρόμιο!

Μετά την καθυστέρηση της πτήσης στη Μαδρίτη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κατέφερε τελικά να φθάσει στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor.  Ο παίχτης που πέρασε και από τις δυο ομάδες του παιχνιδιού επιβίωσης – από τους Διάσημους και τους Μαχητές- αναμετρήθηκε με την Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου και τελικά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

Συγκινημένος, ο Νάσος που αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και κομψός και χαμογελαστός γύρισε στην πατρίδα. Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τα social media πως η επιστροφή του ήταν επεισοδιακή, μιας και η πτήση που ήταν να πάρει από τη Μαδρίτη –ως ανταπόκριση για να έρθει Ελλάδα- δεν έγινε ποτέ και έτσι είχε αρκετή ώρα καθυστέρησης. Χθες όμως, κατέφθασε στην Ελλάδα και εκεί τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί ήταν ο καλός του φίλος πια από την ομάδα των Διασήμων, Γιάννης Δρυμωνάκος. Οι δυο τους μόλις συναντήθηκαν δεν σταμάτησαν να γελούν και να μιλούν για όσα έζησαν στο Survivor!

Δες φωτογραφίες:

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση