Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ κάνει δίαιτα & ο λόγος είναι συγκινητικός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 12:20 Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ κάνει δίαιτα & ο λόγος είναι συγκινητικός

Ο θάνατος του πατέρα του, τα 4 παιδιά του και η σύζυγός του που τον στήριξε στην απόφασή του.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ένα πρόσωπο γνωστό σε όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά στη συνέντευξή του στο Today δεν μίλησε για τη μαγειρική, τα εστιιατόριά του και το ριάλιτι που τον έκανε διάσημο, αλλά για την απώλεια βάρους του και την απόφασή του να αποχωριστεί τα περιττά κιλά του. 

Ο διάσημος σεφ ομολόγησε ότι το κίνητρό του για να ξεκινήσει δίαιτα ήταν να παραμείνει υγιής για τα παιδιά του, αφού ο ίδιος έχει άσχημο βίωμα.

«Ο πατέρας μου πέθανε από καρδιακή προσβολή στα 53 του», είπε ο Γκόρντον και συνέχισε: «Αυτός ο άνδρας δεν έφαγε ποτέ στο εστιατόριό μου κι αυτό είναι κάτι που με πονάει όταν το σκέφτομαι». Ο σεφ, πατέρας 4 παιδιών, ήταν μόλις 30 ετών όταν έχασε τον πατέρα του. Θέλοντας να μην ζήσουν τα παιδιά του αυτή την άσχημη εμπειρία, όταν είδε τη ζυγαριά να δείχνει 122 κιλά είπε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τη ζωή του.

Η σύζυγός του Τάνα, εμφανίστηκε στο πλευρό του στη συνέντευξη και είπε: «Ο Γκόρντον είναι γνωστό πως είναι απότομος. Του έδωσα απλά λίγο από το δικό του φάρμακο και ουσιαστικά του πρότεινα πως έχει "ανοίξει" παραπάνω από όσο πρέπει γύρω από τη μέση του».

Πώς κατάφερε να αδυνατίσει ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Πέτυχε την απώλεια βάρους μέσω του ελέγχου των μερίδων του φαγητού του, ομολογώντας πως ήταν δύσκολο να διατηρήσει το βάρος του λόγω της δουλειάς του : «Έχω καταφέρει τώρα να τρώω πέντε φορές την ημέρα, αλλά μικρές ποσότητες, σε αντίθεση με ένα μεγάλο πρωινό, ένα μεγάλο γεύμα και ένα μεγάλο δείπνο».

Η τακτική εκγύμναση και η προπόνηση για το τρίαθλο που ακολουθούν και τα δύο από τα παιδιά του, που ολοκλήρωσαν τον Μαραθώνιο του Λονδίνου τον Απρίλιο, τον βοηθούν στον στόχο που έχει βάλει.

Μάλιστα, τώρα θέλει να εμπνεύσει κι άλλους και μέσω της εκπομπής έδωσε μία συμβουλή στους τηλεθεατές :«Εάν οι Αμερικανοί ελαττώσουν λίγο την ποσότητα και βελτιώσουν λίγο την ποιότητα, θα νιώσουν πολύ καλύτερα».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση