Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνος Μικρούτσικος: Η σύζυγός του και ο γιος του στη μεγάλη συναυλία στο Βύρωνα [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 09:47 Θάνος Μικρούτσικος: Η σύζυγός του και ο γιος του στη μεγάλη συναυλία στο Βύρωνα [pics]

Ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων. Μια βραδιά που όσοι την έζησαν θα θυμούνται για καιρό. Βάζοντας τίτλο «Όσοι περπάτησαν μαζί μου», κάλεσε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να ερμηνεύσουν τα μοναδικά κομμάτια που στιγμάτισαν την καριέρα του μεγάλου συνθέτη αλλά και τις ζωές μας. Μαζί με την καλλιτεχνικη του οικογένεια όμως ήταν και η πραγματική. Η σύζυγος και τα παιδιά του πάντα στο πλευρό του αλλά και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γιος του Στέργιος ήταν και συνεργάτης του σε αυτή τη μαγική βραδιά και μάλιστα δεν δίστασε να τον συστήσει στο κοινό όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να ανέβηκε για τεχνικούς λόγους. «Αυτός είναι ο γιος μου, ο Στέργιος μου», είπε και το κατάμεστο θέατρο του Βύρωνα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον Βενιαμίν της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου στα παρασκήνια, λία μέτρα από εκεί που ο Θάνος και ο Ανδρέας μιλούσαν.

“Πολύ μεγάλη χαρά στη ζωή μου, και δεν γίνομαι μελό Αμερικάνος, μου δίνει η οικογένειά μου: η γυναίκα μου, η Μαρία Παπαγιάννη η οποία είναι μια πολύ σπουδαία σύντροφος και επίσης και πολύ σπουδαία συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, τα τέσσερα παιδιά μου, οι μεγάλες κόρες μου η Σεσίλ και η Κωνσταντίνα, η Αλεξάνδρα και ο Στέργιος”, είχε πει ο Θάνος Μικρούτσικος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μαζί του και δίπλα του πάντα η σύζυγός του και γνωστή συγγραφέας παιδικών βιλίων. Η Μαρία Παπαγιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια βραδιά. Δεν λείπει από καμία βραδιά του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

πηγή: Tlife.gr