Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτες με τον σύντροφό της, λίγο πριν το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 11:10 Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτες με τον σύντροφό της, λίγο πριν το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα!

“Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 14:50, η Άννα Πρέλεβιτς με την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», δίνει μια ευχάριστη νότα στα καλοκαιρινά μας μεσημέρια”, έγραφε η ανακοίνωση του Έψιλον για το νέο της ξεκίνημα.

Λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα στη Γλυφάδα, να κάνει βόλτες με τον σύντορφό της και μια φίλη κι έδειχνε πολύ χαρούμενη. Το γνωστό μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιάννης Παπαπέτρου, μετρούν σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, ωστόσο οι δυο τους είναι αχώριστοι και κάνουν συχνά βραδινές εμφανίσεις, αλλά μοιράζονται όμορφες στιγμές και μέσα στην ημέρα όταν έχουν ελεύθερο χρόνο.

Όσο για την εκπομπή που ετοιμάζει… Η κάμερα ακολουθεί την Άννα και καταγράφει πώς περνάει τη μέρα της. Κάθε στάση της αποτελεί και ένα νέο θέμα που μας κεντρίζει την προσοχή και μας γεμίζει θετική ενέργεια: συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας και θέματα που αφορούν όλες τις μαμάδες!

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση