Η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 13:36 Η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει τα παιδιά

Η Αντζελίνα Τζολί, που έχει την κύρια επιμέλεια των 6 τους παιδιών, διατάχθηκε να αφήνει τον Μπραντ Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους πιο συχνά ενώ γυρίζει το Maleficent 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, έκρινε ότι το να μην έχουν σχέση με τον πατέρα τους θα είναι επιβλαβές για τον Maddox, τον Pax, τη Zahara, τη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox.

Το δικαστήριο πιστεύει ότι τα παιδιά είναι ασφαλή με τον Μπραντ Πιτ και πως είναι κρίσιμο για κάθε ένα από τα παιδιά να έχει υγιή και δυνατή σχέση και με τους δύο γονείς. Μόνο ο Maddox θα μπορεί να επιλέξει λόγω της ηλικίας του πόσο χρόνο θέλει να περνάει με κάθε γονιό.

Ο δικαστής έβγαλε και μια νέα απόφαση για τα κινητά τηλέφωνα. Η Αντζελίνα Τζολί θα πρέπει να δώσει στον Μπραντ Πιτ τον αριθμό κάθε παιδιού. Αυτό ώστε να μπορεί να τους τηλεφωνήσει χωρίς η πρώην σύζυγός του να παρακολουθεί τις συνομιλίες.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ διατάχθηκαν να βγάλουν ένα πρόγραμμα για τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τα παιδιά τους μαζί με δύο ψυχολόγους.

Ο Μπραντ Πιτ θα δει τα μικρότερα παιδιά τους για 10 μέρες στα μέσα Ιουνίου στο Λονδίνο όπου η Αντζελίνα Τζολί γυρίζει τη νέα της ταινίας. Θα μπορεί να περάσει μαζί τους μέχρι και 4 ώρες τη μέρα. shiloh jolie pitt

Πώς θα βλέπουν τα παιδιά Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα παίρνει τα παιδιά για 10 ώρες τη μέρα. Μετά θα τα βλέπει για τέσσερις ώρες την ημέρα από τις 8 μέχρι τις 14 Ιουλίου. Στα τέλη Ιουλίου θα μπορεί να τα δει για μια εβδομάδα στο Λος Άντζελες (21 – 29 Ιουλίου).

Στις επισκέψεις του στα παιδιά τον Ιούλιο θα είναι παρών και ψυχολόγος. Θα πρέπει να δουν ψυχολόγο και όταν θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Θα πρέπει να επιστρέψει τα παιδιά στην Αντζελίνα Τζολί στο Λονδίνο στις 29 Ιουλίου. Και φυσικά να πληρώσει για τα έξοδα μετακίνησής τους. Θα πάρει ξανά την επιμέλεια από τις 11 μέχρι και τις 13 Αυγούστου. Ημερομηνία που θα είναι και η επόμενη ακροαματική διαδικασία.

Η Αντζελίνα Τζολί θα μπορεί να τηλεφωνήσει στα παιδιά τους μόνο μια φορά τη μέρα όταν θα είναι με τον Μπραντ Πιτ. Αν η λαμπερή ηθοποιός δεν συμμορφωθεί με τους νέους όρους, τότε κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση