«Απόβαση» Ελληνίδων καλλονών στο Λονδίνο για το γάμο της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 11:42 «Απόβαση» Ελληνίδων καλλονών στο Λονδίνο για το γάμο της χρονιάς

Η χλιδή και η ομορφιά συναντήθηκαν στο Λονδίνο, στον ελληνικό γάμο της χρονιάς που τελέστηκε με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και κορυφώθηκε με το γαμήλιο black-tie πάρτι-υπερπαραγωγή των νεονύμφων Κώστα και Μελίσσας Παναγιώτου.

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Grosvenor House», όπως διαβάζουμε στην Espresso, μεταμορφώθηκε από τους πιο διάσημους Αγγλους διακοσμητές σε ονειρικό σκηνικό, με χιλιάδες λευκές ορχιδέες, τριαντάφυλλα και παιώνιες. Ειδικά φωτορυθμικά χάρισαν στο χορευτικό πάρτι σκηνικό από Χόλιγουντ, ενώ στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί, με τις γιγαντοοθόνες, εμφανίστηκε live το συγκρότημα Enthimion music, το οποίο ευχήθηκε στους καλεσμένους στα ελληνικά «Καλησπέρα και καλή βραδιά», που είναι και η ατάκα που λέει κάθε φορά ο Καρράς όταν βγαίνει στην πίστα,

Highlight, το ζεμπέκικο του πατέρα του γαμπρού και ο πρώτος χορός των νεονύμφων, όπου η συγκινημένη γιαγιά Κάτια Παναγιώτου, τηρώντας τις παραδόσεις της Μεγαλονήσου, τους έραινε με λίρες Αγγλίας. Στο γαμήλιο πάρτι την ομορφιά της νύφης, με το couture νυφικό Ruth του οίκου Pronovias, συναγωνίστηκαν τρεις Ελληνίδες καλλονές, προσωπικές φίλες του γοητευτικού επιχειρηματία Ανδρέα Παναγιώτου, με πρώτη και καλύτερη την Αλεξάνδρα Λοΐζου, που έλαμπε στη χρυσή τουαλέτα της, κεντημένη με κρύσταλλα Svarovski.

H δεύτερη ήταν η εξωτική καλλονή Κάτια Παντελή και η τρίτη το μοντέλο Αννα. Και είναι φυσικό να συμβούν όλα αυτά όταν ο πατέρας του νεαρού και κούκλου γαμπρού -από τον πρώτο γάμο του- είναι ο αυτοδημιούργητος 52χρονος Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παναγιώτου, ο «βασιλιάς του real estate» στη Γηραιά Αλβιώνα, πρόεδρος του Ability Group. Ο δαιμόνιος πυγμάχος με τους πρόσφυγες γονείς από τη Μεγαλόνησο (οι οποίοι άνοιξαν στεγνοκαθαριστήριο στο Λονδίνο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους) κατάφερε το όνομά του να φιγουράρει στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους ανθρώπους στη Μ. Βρετανία, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσει το παρελθόν και τις παραδόσεις του τόπου του, φροντίζοντας με το φιλανθρωπικό έργο του να ανταποδίδει όσα καλά τού έτυχαν στη ζωή του.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση