Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πουλήθηκε η βίλα Κωστόπουλου - Τα χρήματα, ο νέος ιδιοκτήτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:43 Πουλήθηκε η βίλα Κωστόπουλου - Τα χρήματα, ο νέος ιδιοκτήτης

Tέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Jumbo και είναι ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας του πρώην εκδότη.

Το περίφημο σπίτι της οικογένειας Κωστοπούλου, βρίσκεται πλέον και επίσημα σε άλλα χέρια, σε αυτά του νέου του ιδιοκτήτη. Η πολυτελής βίλα στην Φιλοθέη, πουλήθηκε για τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.Το σπίτι που ο πρώην εκδότης με την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους έζησαν όμορφες στιγμές, μετά την κατάρρευση της IMAKO πέρασε στα χέρια τράπεζας. Το σπίτι δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό και παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια στο stock των ακινήτων της τράπεζας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής και περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλα συνολικής επιφάνειας 1.250 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 68 τ.μ.. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο, ολοκληρώθηκε το 2000 και περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα: το υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ., τον πρώτο και το δεύτερο όροφο, επιφάνειας αντίστοιχα 253 τ.μ. και 182 τ.μ.. Έχει κατασκευασθεί σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου.

Το ενδιαφέρον του εκδήλωσε εδώ και λίγο καιρό ο αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, ο οποίος είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της κατοικίας.

Πριν από τρεις εβδομάδες κλείστηκε η συμφωνία της αγοράς που, όπως αναφέρει το Protothema, είχε αρχική τιμή άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Κατόπιν όμως της διαπραγμάτευσης, ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου. αγόρασε το ακίνητο στα τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα περιουσιακό στοιχείο που δεν θα μεταπωληθεί, αλλά θα χρησιμοποιηθεί από τις δύο κόρες του νέου ιδιοκτήτη..

Ο αντιπρόεδρος του Jumbo είναι παντρεμένος με Μυκονιάτισσα και είναι στην εταιρία από το 1995. Πριν από έξι χρόνια χρόνια έκανε συνδικαιούχους τις κόρες του σε κοινές επενδυτικές μερίδες, μοιράζοντας στην κάθε μία 1.971.727 μετοχές από την προσωπική επενδυτική του μερίδα.

Πηγή: thetoc.gr