Η σύζυγος του Τζέιμι Ολιβερ εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η ζωή με 5 παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 20:51 Η σύζυγος του Τζέιμι Ολιβερ εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η ζωή με 5 παιδιά

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Τζέιμι Όλιβερ, Τζουλς, η δική της «δουλειά» ως μάνα 5 παιδιών είναι «δέκα φορές πιο δύσκολη» από εκείνη του διάσημου σεφ.

Με λόγια που πολλές μητέρες θα ταυτιστούν, περιέγραψε τον ρόλο της ως «εγκεφαλικό ερέθισμα» και μίλησε για «κόλαση επί Γης», λέγοντας πως κανείς δεν τη σέβεται στο σπίτι.

Η 43χρονη Τζουλς ζει σε μια έπαυλη 8,9 εκατομμυρίων λιρών στο βόρειο Λονδίνο με τον Όλιβερ και τα παιδιά τους, την 16χρονη Πόπι, την 15χρονη Ντέιζι, την 6χρονη Πέταλ, τον 7χρονο Μπάντι και τον 2χρονο Ρίβερ.

Όπως είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι 10 φορές πιο δύσκολη και συχνά το λέω στον Όλιβερ. Μια μέρα είχε να δει τον πρωθυπουργό αλλά εγώ είχα ένα θέμα με ένα σουτιέν ή με μία από τις κόρες μου και όταν του το είπα, μου απάντησε: "Τέλος πάντων". Κανείς δεν με σέβεται πραγματικά στο σπίτι. Αυτόν τον σέβονται όλοι στη δουλειά – όποιος πηγαίνει στη δουλειά του. Είναι ένα ωραίο περιβάλλον, ενώ για μένα είναι όπως η κόλαση επί Γης. Μπορεί να το κάνω να ακούγεται φοβερό, αλλά ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο».

Μιλώντας στην εκπομπή «Made by Mammas», η Τζουλς Όλιβερ, που είναι επίσης σχεδιάστρια παιδικών ενδυμάτων, είπε ότι δυσκολεύεται να μοιράσει ισάξια το χρόνο της σε όλα τα παιδιά της, γιατί ο σύζυγός της, επίσης 43 ετών «δεν είναι πολύ συχνά στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα».

Όπως είπε: «Είναι δύσκολο γιατί έχω μια κόρη που δίνει εξετάσεις στο σχολείο και χρειάζεται τον χρόνο μου, έχω ένα άλλο που έχει προβλήματα με το αγόρι της και όλοι χρειάζονται λίγο από τον χρόνο μου και δεν έχω την ενέργεια να μιλάω ατελείωτα. Και έρχεται στις 10 το βράδυ και μου λέει ‘Μαμά, έχω αυτό το πρόβλημα, νομίζω’. Κι εγώ πρέπει να είμαι καλή, να καθίσω και να σκεφτώ: ‘Ωραία, πες μου το πρόβλημα’. Και μετά υπάρχει και ο μόλις 2 ετών Ρίβερ που είναι παντού. Ανησυχώ γι’ αυτόν όταν είναι στον κήπο μήπως και πέσει κι έτσι θα καθίσω έξω μαζί του ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το δείπνο τους. Δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια».

Η γυναίκα του Τζέιμι Όλιβερ αποκάλυψε επίσης, ότι λυπάται που έκανε τα παιδιά της με τόσο μικρή διαφορά το ένα από το άλλο. Όπως είπε: «Νομίζω ότι τα έκανα όλα λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Έχω μια 16χρονη και μια 15χρονη κόρη και είναι λίγο δύσκολο γιατί μοιράζονται τους ίδιους φίλους, τα ίδια αγόρια, είναι λίγο επικίνδυνο σε αυτή την ηλικία που είναι τόσο κοντά. Νομίζω ότι αν είχαν 2 χρόνια διαφορά, θα ήταν καλύτερα. Το γεγονός πως τις έκανα τόσο κοντά, ήταν πολύ δύσκολο. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως δεν μπορώ να το κάνω πάλι, γι’ αυτό και άφησα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να κάνω το επόμενο. Με έχει πεθάνει όλο αυτό. Το να είσαι μαμά είναι μια σκληρή δουλειά γιατί π.χ. το Σάββατο τα μεγαλύτερα θέλουν να πάνε στο πάρκο και τα μικρότερα δεν θέλουν να πάνε για ψώνια. Δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες και νιώθω πως δεν μπορώ να τους δώσω όλη την αγάπη μου».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση