Ξέσπασε πόλεμος - Κόρες Μοσχολιού VS Ζήνα: "Είναι ιεροσυλία"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 14:35 Ξέσπασε πόλεμος - Κόρες Μοσχολιού VS Ζήνα: "Είναι ιεροσυλία"

Με κάθε είδους ενέργεια, δήλωσε η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, ότι θα διαφυλάξουν μαζί με την αδελφή της τη μνήμη της μητέρας τους.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αφορμή για αυτόν η διασκευή που έκανε η Πέγκυ Ζήνα στο θρυλικό τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού, «Άνθρωποι μονάχοι», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα η τραγουδίστρια.

«Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του «Άνθρωποι μονάχοι» τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας», δηλώνει χαρακτηριστικά στην Espresso η μικρότερη κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου.

Το «Άνθρωποι μονάχοι», των Γιάννη Σπανού και Γιάννη Καλαμίτση, είνια αναρτημένο στο YouTube και ακούστηκε την περασμένη εβδομάδα στα MAD VMA 2018 με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα, με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο ο οποίος ερμηνεύει στίχους του τραγουδιού στα ιταλικά.

Ακούστε το:

Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού έγραψε στο Facebook για αυτό: «Ένα τραγούδι – ύμνος απ’ τη φωνή της μητέρας μου. Μια τραγουδίστρια αποφάσισε να το βγάλει στη δισκογραφία με διασκευή ραπ ακούσματος, έναν τενόρο κι εκείνη να λέει το ρεφρέν. Λυπάμαι».

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση