Είναι η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι στην Ελλάδα; Φωτιά στο Διαδίκτυο με αυτές τις φωτογραφίες [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 10:57 Είναι η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι στην Ελλάδα; Φωτιά στο Διαδίκτυο με αυτές τις φωτογραφίες [εικόνες]

Μπορεί να είναι στο μέσο της καλοκαιρινής της περιοδείας με τον άνδρα της, Τζέι Ζι, αλλά όπως φαίνεται η Μπιγιονσέ ξέρει να συνδυάζει την διασκέδαση με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα της R&B, αφού λικνίστηκε με τον σύζυγό της μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου και την Νίκη της Σαμοθράκης στο Μουσείο του Λούβρου για το νέο της βίντεοκλιπ, αποφάσισε να πάει για διακοπές με την οικογένειά της.

Η ίδια λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπου ποζάρει άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τον Τζέι Ζι και την πρωτότοκη κόρη της Blue Ivy.

Ωστόσο μπορεί η ακριβής τοποθεσία όπου και περιηγήθηκε με το πολυτελές της σκάφος να μένει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά το τοπίο θυμίζει πολύ Ελλάδα.

Τα ψαροκάικα στο πίσω μέρος, τα βουνά με το λιγοστό πράσινο και τα χαμηλά κτίρια παραπέμπουν πολύ σε τοπίο ελληνικού νησιού.

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν άλλωστε και πολλοί φαν της Μπιγιονσέ, καθώς τα σχόλια για την Ελλάδα και τα αυτοκόλλητα με τις ελληνικές σημαίες από κάτω έδιναν και έπαιρναν.

Πάντως μέχρι στιγμής ούτε τα ξένα μέσα γνωρίζουν που ακριβώς είναι η Μπιγιονσέ, ενώ μερικοί υποστήριξαν πως μπορεί να βρισκόταν στην Ισπανία για έναν γάμο.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 
Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση