Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Χάρης Γιακουμάτος [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 00:24 Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Χάρης Γιακουμάτος [pics]

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον και ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο παίκτης των Διασήμων έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, σε σχέση με τη Βιργινία Δικαιούλια, και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Μόνο χαρούμενος μπορεί να είμαι. Και όχι χαρούμενος επειδή φεύγω από το παιχνίδι. Χαρούμενος επειδή επιλέχθηκα να είμαι σε αυτό το παιχνίδι από τόσες χιλιάδες κόσμο. Επιλέχθηκα από τόσο κόσμο να με υποστηρίξει και να φτάσω μέχρι εδώ. Να ζήσει το ταξίδι μου μαζί μέχρι εδώ και για μένα αυτό είναι τεράστια τιμή και είμαι απίστευτα ευγνώμων για τόσους ανθρώπους που με στήριξαν να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, να είμαι μέσα στους πέντε καλύτερους του Survivor… Μέσα στους δύο καλύτερους και τελευταίους άντρες… Είμαι ευγνώμων στον Θεό…», είπε λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Ο Χάρης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άγιο Δομίνικο. Θα είναι από τους ελάχιστους που δεν θα νιώσουν έντονα την απουσία των συμπαικτών τους αφού σε λίγα 24ωρα θα είναι ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του Survivor όπου θα ενωθούν και πάλι.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον υποδέχτηκαν οι γονείς του αλλά και η σύζυγός του. Ο Χάρης έπεσε στην αγκαλιά τους και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις συγκινητικές στιγμές.

Φωτογραφίες: NDP

πηγή:tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση