Η ιστορία αγάπης του Μουντιάλ: ο σχολικός έρωτας του Πίκφορντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 20:01 Η ιστορία αγάπης του Μουντιάλ: ο σχολικός έρωτας του Πίκφορντ

Μετά το Μουντιάλ όλα δείχνουν ότι έρχεται ο γάμος. Εκείνος ήταν 16 και εκείνη 14 όταν πρωτοσυναντήθηκαν και δεν χώρισαν ποτέ από τότε.

"Είναι προσωπικό θέμα", δήλωσε ο Μάρτιν Φίλσον, ατζέντης του Τζόρνταν Πίκφορντ, του τερματοφύλακα της Αγγλίας, μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας της 23χρονης Μέγκαν -της αγαπημένης του ποδοσφαιριστή- με το τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα από τις κερκίδες του σταδίου.  

Το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του από όταν ήταν παιδιά στο σχολείο, ήταν συνεχώς στο πλάι του και δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο από τους αγώνες που έδινε η Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ.

 

 
 

Οι δυο τους ζουν μαζί στο Άλτρινκαμ του Τσεσάιρ και πρωτοσυναντήθηκαν όταν ήταν 14 χρόνων, στο σχολείο που φοιτούσαν το St Robert of Newminster Catholic School.

Έχουν δύο χρόνια διαφορά στην ηλικία και δεν έχουν ποτέ χωρίσει από τότε. Μόνο όταν εκείνη πήγε να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Sunderland, ενώ ο Πίκφορντ υπέγραψε με την Έβερτον ένα συμβόλαιο αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών. 

Οι 33,6 χιλιάδες ακόλουθοι της Μέγκαν Ντέιβισον στο Instagram (που πολλαπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ), αμέσως μόλις είδαν τη φωτογραφία που ανάρτησε, επιβεβαίωσαν αυτό που πίστευαν ότι  έπρεπε να συμβεί: να παντρευτούν επιτέλους με τον Τζόρνταν Πίκφορντ. 

Μάλιστα, οι εικασίες λένε ότι το ζευγάρι φαίνεται να αρραβωνιάστηκε κάπου στα μέσα του Μαίου όταν βρίσκονταν σε διακοπές στα νησιά Μπαρμπάντος, από εκεί που ο Πίκφορντ πέταξε για την Ρωσία. 

 

Η εντυπωσιακή ξανθιά αγαπημένη των σχολικών χρόνων αναδείχθηκε σε μία από τις πολυτιμότερες γυναικείες παρουσίες του Μουντιάλ, αφού στήριζε με όποιον τρόπο μπορούσε την ομάδα και τον σύντροφό της. Η Μέγκαν τις περισσότερες φορές κυκλοφορούσε στη Ρωσία φορώντας το μπλουζάκι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με το όνομα του Πίκφορντ στην πλάτη.  

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση