Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στην παράσταση Mamma Mia! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 16:05 Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στην παράσταση Mamma Mia! [pics]

Την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν στο Κηποθέατρο Παπάγου ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού! Οι δυο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και απόλαυσαν την παράσταση Mamma Mia! Αν και μέχρι τώρα, οι δυο ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα που είναι πιο χαλαροί και απολαμβάνουν και δημόσια ο ένας την συντροφιά του άλλου!

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο που προσπαθούν να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στα media για τα προσωπικά τους, επέλεξαν να τηρήσουν ως τώρα σιγήν ιχθύος για τη σχέση τους. Άλλωστε, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη επιδιώκει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, για χάρη της μικρής του πριγκίπισσας που είναι και η βασική προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού!

Η αλήθεια είναι πάντως, πως καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους προσπάθησαν να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί. Μόλις τελείωσε μάλιστα το έργο συναντήθηκαν με τους πρωταγωνιστές, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και αποχώρησαν από το θέατρο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή: TLife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση