Νίκος Ορφανός - Αντιγόνη Παφίλη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 15:42 Νίκος Ορφανός - Αντιγόνη Παφίλη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν σε λίγους μήνες ο Νίκος Ορφανός και η Αντιγόνη Παφίλη. Ο βουλευτής Β' Πειραιώς με το Ποτάμι και η γλυκιά σύζυγός του ζουν την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής όπως "προδίδουν" τα χαμόγελά τους, στον φωτογραφικό φακό. Η Αντιγόνη Παφίλη, όπως έγραψε στο προσωπικό της blog "Antoula's stories", σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.



Το TLIFE συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Φιλουμένα" στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Η εγκυμονούσα Αντιγόνη Παφίλη επέλεξε ένα κομψό σύνολο που έκρυβε την κοιλιά της, η οποία έχει αρχίσει να φουσκώνει αρκετά.


Με τον Σπύρο Λυκούδη


Με τις Μαρία Διακοπαναγιώτου και Μαρία Κωνσταντάκη που παίζουν στην παράσταση "Φιλουμένα".

Λίγες ώρες πριν την παράσταση η Αντιγόνη Παφίλη έγραφε στο blog της: "Ας κοιμηθώ για πέντε λεπτά… Να εδώ στον καναπέ… Μα τι κούραση είναι αυτή χωρίς να κανω τίποτα. Λες και μου τραβάει όλη την ενέργεια για να μεγαλώσει… Ας είναι…Γιατί το βράδυ έχουμε να πάμε και σε πρεμιέρα. Να μη νυστάζω πάλι!"

Η κούραση είναι ένα από τα συχνότερα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, που όπως φαίνεται σε μια πρόσφατη φωτογραφία της Αντιγόνης Παφίλη στο Instagram, είναι πλέον εμφανής.

 

Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση